imah Berita Hiburan Pikasediheun Teror Berbasis Creepypasta tiasa ditingali dina Trailer pikeun 'Urang Sadayana Ka Pameran Dunya'

Teror Berbasis Creepypasta tiasa ditingali dina Trailer pikeun 'Urang Sadayana Ka Pameran Dunya'

Seueur sapertos Channel Zero sareng The Empty Man

by Trey Hilburn III
5,623 pintonan
adil

If channel Zero jeung Lalaki kosong parantos ngajarkeun urang naon waé yén Creepypasta anu lahir di internet mangrupikeun mancur carita horor anu pikasieuneun sareng asli. Diréktur, Jane Schoenbrun urang Urang Sadayana Badé kana Pameran Dunya nyaéta nyilem kana tinta anu sami sareng pikasieuneun pikeun masihan urang hasil tina "Tantangan Pameran Dunia"

Urang Sadayana Badé kana Pameran Dunya boga nu sarua diwangun dina teror di atmosfir na salaku Lalaki kosong jeung channel Zero. Kasepian tambihan sareng claustrophobia tina tulisan-tulisan dina pilem ieu nyalira nyalira tanpa kontéks naon waé.

Sinopsis resmi pikeun Urang Sadayana Badé kana Pameran Dunya sapertos kieu:

Telat dina wengi anu tiis di mana waé di Amérika Serikat, rumaja Casey (Anna Cobb dina debut fiturna) calik nyalira di kamar loteng na, ngagulung internét di handapeun béntang glow-in-the-poek sareng poster lampu hideung anu simbut siling. Anjeunna tungtungna mutuskeun pikeun nyandak World's Fair Challenge, kaulinan horor anu maénkeun peran online, sareng nangkeup kateupastian anu dijanjikeun. Saatos inisiasi, anjeunna ngadokumentasikeun parobihan anu tiasa atanapi henteu kajantenan ka dirina, nambihan pangalamanana kana ngacak klip online anu sayogi pikeun ningali dunya. Nalika anjeunna mimiti kaleungitan dirina antara impian sareng kanyataan, sosok misterius sumping, ngaku ningali anu khusus dina unggahna.

Film ieu dibéntangan Anna Cobb dina peran anu wartawan pilem geus bade gélo pikeun. Kuring henteu acan ningali pilem éta sacara pribadi, tapi Kelly McNeely urang nyalira nyarios ngeunaan pilem éta kaluar tina Festival Fantasia. Éta gancang janten salah sahiji pilem anu gancang pindah kana sékrési horor anu paling diantisipasi.

Kuring boga harepan luhur yén dongéng Creepypasta jadi sumber leuwih up na datang filmmakers mimiti karya. Aya kabeungharan teror ngan ngantosan dijajah.

Urang Sadayana Badé kana Pameran Dunya datang pikeun milih bioskop sareng on demand dimimitian 22 April.