imah Berita Hiburan Pikasediheun Reboot 'Firestarter' Stephen King Geus Dipeunteun Sunda di Blumhouse

Reboot 'Firestarter' Stephen King Geus Dipeunteun Sunda di Blumhouse

Kami Ngaharepkeun Prodigy Ngadamel Soundtrack.

by Trey Hilburn III
3,687 pintonan
Firestarter

Stephen King urang Firestarter geus nyieun comeback via reboot di Blumouse. Urang panungtungan nempo adaptasi onscreen tina Firestarter deui dina 1984. adaptasi nu dibéntangan David Keith sarta pohara ngora Drew Barrymore. Film diarahkeun ku Mark L. Lester ditinggalkeun loba fans bahan aslina rada tiis. Ayeuna, urang sacara resmi ngagaduhan kasempetan reboot kadua anu disebatkeun janten adaptasi anu langkung satia tina karya King.

Produser, Keith Thomas bungah ngeunaan adaptasi Blumhouse sareng nyarios yén ieu bakal gaduh sadayana barang-barang telenges anu luar biasa tina buku King anu henteu tiasa ditransfer kana pilem dina awal 1980-an. Hal-hal sapertos jalma-jalma anu dibakar hirup-hirup ngabentuk ka luar sareng sapertos kitu.

nu Firestarter reboot geus dipeunteun Sunda pikeun kekerasan ekstrim na.

Sinopsis pikeun pilem 1984 sapertos kieu:

Budak awéwé ngora anu ngembangkeun kamampuan pyrokinetic sareng diculik ku lembaga pamaréntahan rahasia anu hoyong ngamangpaatkeun kado anu kuat salaku senjata.

Blumhouse urang Firestarter béntang adaptasi Ryan Kiera Armstrong, Charlie McGee, Zac Efron, Andy, Sydney Lemmon, Michael Greyeyes jeung Gloria Reuben. Salaku tambahan Maéhan Lebaran panulis Scott Teems bakal nyerat adaptasi ieu.

Naha anjeun bungah ngeunaan Blumhouse Firestarter reboot?