Connect with kami

wartos

'Sims 4' Kaulinan Bisa jadi Haunted; Hantu Moal Ninggalkeun

dimuat

on

The "Sims 4" meunang apdet di 2014 nu diwenangkeun pamaén pikeun berinteraksi sareng hantu. Roh-roh ieu tiasa gaduh barang-barang, nyababkeun huru-hara atanapi ngan ukur nongkrong.

Tapi pikeun sababaraha alesan sababaraha hantu nongkrong di sabudeureun malah sanggeus pamaén bosen aranjeunna sarta baishes aranjeunna ka Netherworld, ngalaporkeun kaulinan Blog Kotaku.

Alat banishing sakuduna ngancurkeun aranjeunna tina lingkungan salamina, tapi aya gangguan ... atanapi éta?

YouTube - Sims 4

YouTube - Sims 4

Hiji pamuter dipasang di jero "Sims 4" forum kaulinan nu specter saeutik na ngan moal dileungitkeun sanggeus anjeunna banished anjeunna, sarta pilihan ngiles ti dasbor sanggeus anjeunna diusahakeun, ninggalkeun jiwa animasi ka haunt rumah tangga simulated na salawasna.

Anggota éta, Nolurk, masangkeun dilema na dina papan sawala "Sims 4" anu gancang nyababkeun batur ngabales masalah anu sami.

Sababaraha pamaén, pondok tina mupus sakabéh kulawarga, dipindahkeun kaluar ti imah, tapi jurig nuturkeun di ngerek.

Hiji leyuran nya éta nelepon pulisi maya dina ghouls, nu waragad duit, tapi seemed ngalakukeun trik nu.

Pamaén anu sanés nyarios yén aranjeunna ngadamel jurig ninggalkeun bumina ku ngajantenkeun éta gabung sareng kulawarga anu teu boga bumi.

Sanajan kitu, éta teu bener meunang leupas tina eta, ngan ulang lokasina haunting ka lokasi sejen.

Teu aya kecap ti pamekar Electronic Arts ngeunaan glitch atanapi upami aranjeunna badé nawiskeun patch exorcism.

Klik pikeun mairan
0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

wartos

Novelisasi 'Halloween' Balik deui dina Cetakan Pertama Kalina dina 40 Taun

dimuat

on

Lebaran

John Carpenter urang Lebaran mangrupa Palasik sadaya-waktos anu masih touchstone utama pikeun bulan Oktober. Dongéng Laurie Strode sareng Michael Myers diwangun kana DNA Horror dina waktos ieu. Ayeuna pikeun kahiji kalina dina 40 taun, novelisasi tina Lebaran geus deui dicitak pikeun waktos kawates.

Novelisasi anu dikarang ku Richard Curtis/Curtis Richard teu acan katingal caangna ti 40 taun ka pengker. Salila sababaraha taun, Novelisasi Lebaran parantos janten barang kolektor. Janten, cetak ulang mangrupikeun hal anu ditunggu-tunggu para peminat pikeun ngalengkepan koleksi.

"Dicitak Dina Darah kacida reueus nampilkeun pilem ASLI dasi-in novelisasi, reprinted pinuh dieu pikeun kahiji kalina dina leuwih 40 taun! Sajaba ti éta, geus pinuh digambarkeun sapanjang kalawan ampir saratus BRAND-NEW Ilustrasi dijieun ngan pikeun release ieu ku genius vektor, Orlando "Mexifunk" Arocena. Volume 224 halaman ieu pinuh ku visi artistik klasik sareng anca anyar tina horor klasik John Carpenter."

Lebaran

Lebaran urang sinopsis sapertos kieu:

"Dina wengi Lebaran anu tiis di 1963, Michael Myers umur genep taun brutal ditelasan adina na 17 taun, Judith. Anjeunna dihukum sareng dikonci salami 15 taun. Tapi dina 30 Oktober 1978, nalika ditransfer pikeun tanggal pangadilan, Michael Myers, 21 taun, nyolong mobil sareng kabur Smith's Grove. Anjeunna mulih deui ka kampung halamanna anu sepi di Haddonfield, Illinois, dimana anjeunna milarian korban salajengna."

Kantor leuwih kana Dicitak dina Getih pikeun nyandak katingal di reprints sarta édisi maranéhanana.

Naha anjeun kipas novelisasi pilem? Hayu urang terang dina bagian komentar.

Continue Reading

wartos

Ucing sareng Beurit Klasik Steven Speilberg, Duel Datang ka 4K

dimuat

on

tanding

ucing jeung mouse Palasik Steven Spielberg urang tanding nyaéta hiji anu ngaluncurkeun karir Speilberg kana orbit. Film dijieun-pikeun-TV nampilkeun hiji gentleman nyetir meuntas gurun jeung keur terus harassed ku batur dina 18-wheeler. Duel nunjukkeun naon anu tiasa dilakukeun ku Speilberg dina waktos runtime pikeun thriller anu caket ieu. Ayeuna tanding datang ka 4K.

tanding mangrupa salah sahiji film nu geus lumangsung leuwih taun. Peran Dennis Weaver sacara halus sareng hébat sakaligus. Speilberg junun nyieun pilem sadayana ngeunaan hiji dude dina mobil bener compelling sarta di kali sagala-kaluar ros-rosan bodas.

Sinopsis pikeun tanding sapertos kieu:

David Mann (Dennis Weaver), hiji hampang-mannered salesman éléktronika, nyetir cross-nagara dina jalan raya dua-jalur nalika anjeunna encounters hiji tanker minyak heubeul disetir ku supir ghaib anu sigana ngarasakeun bangor anjeunna kalawan antics bahaya di jalan. Teu bisa kabur ti rig badag demonic, David manggihan dirina dina kaulinan bahaya ucing jeung beurit jeung treuk monstrous. Nalika ngungudag naék ka tingkat anu maot, David kedah nyauran prajurit batinna sareng kéngingkeun panyiksa na.

tanding

Fitur husus ofeeee Duel urang 4K disc ngawengku:

Saméméhna dipulangkeun dina 4K tina kaméra aslina NEGATIF
VERSI TV ASLI FILM 1.33:1 RASIO
HDR 10 PRESENTASI FILEM
NEW DOLBY ATMOS lagu
Paguneman sareng Diréktur Steven Spielberg
Steven Spielberg jeung Layar Leutik
Richard Matheson: Nulis tanding
Poto jeung Poster Galeri
Pilihan Inggris SDH, Spanyol, Mandarin, Denmark, Finlandia, Perancis Kanada, Perancis Éropa, Jerman, Italia, Jepang, Korea, Latin Amérika Spanyol, Norwegia, jeung terjemahan Swedia pikeun fitur utama

tanding sumping dina 4K mimiti 14 Nopémber.

Continue Reading

Movies

Tingali Ka jero 'Exorcist: Believer' dina Featurette Anyar

dimuat

on

meureun nu jambatan pilem diantisipasi dina triwulan katilu ieu taun téh The Exorcist: Percaya. Lima puluh taun saatos aslina kaluar, seniman reboot Jason Blum sareng sutradara David Gordon Green nambihan kana kanon salah sahiji pilem horor anu paling dipikacinta sepanjang waktos. Aranjeunna malah ngagaduhan Ellen Burstyn balik salaku Chris MacNeil, indung ka demonized Regan (Linda Blair) dina pilem munggaran!

Universal ngaluncurkeun pidéo dinten ayeuna pikeun masihan fans katingal langkung caket kana pilem sateuacan tanggal rilis lebar 6 Oktober. Dina klipna, Burstyn masihan sababaraha wawasan ngeunaan karakter anu didamelna satengah abad ka tukang.

"Maén karakter anu kuring nyiptakeun lima puluh taun ka pengker: Panginten anjeunna gaduh umur lima puluh taun. Janten saha anjeunna?” manéhna nyebutkeun dina video.

Anjeunna langkung seueur nyarios sapertos Héjo dina fitur mini ieu. Sapertos sabagéan ageung pidéo ieu, meureun aya spoiler anu hampang janten nonton dina résiko anjeun nyalira.

Continue Reading