Connect with kami

wartos

Barang Tiis Anjeun Tiasa Mésér Pikeun Ngahargaan Jason dina Jumaah kaping 13 - Édisi Etsy

dimuat

on

Jumaah kaping 13 Jason Voorhees Etsy

Éta dinten Jumaah kaping 13 taun anyar! Waktos pikeun nyandak parang paling seukeut anjeun sareng topéng hoki anu paling kuat anjeun sareng siap-siap pikeun musim semi ngaliwatan lapangan getih Camp Counselors.

Kami tungtungna parantos ngahontal usum semi, janten ieu pasti waktos anu pangsaéna pikeun ngalakukeun rédecorasi dina kabin Crystal Lake anjeun. Kusabab kuring paduli sareng anjeun pikeun milari rumah tangga sareng papakéan anu unik, kuring parantos nyusun daptar sababaraha item pembunuh ti sadayana penjuru Etsy anu sampurna pikeun impian hiasan anu diideuan ku Jason.

Naha anjeun langkung ngaidentipikasi Jumaah nu 13thPembunuh produktif atanapi Final Girls tina franchise kipas-favorit, kuring mendakan sakedik hal pikeun sadayana.

Parios aranjeunna sareng bagikeun karesep anjeun! Anjeun ngagaduhan seueur dinten balanja sateuacan Jumaah salajengna tanggal 13.

Amaretto Scented Getih ngeusi Bom Mandi via GlitteryNightmares on Etsy

Amaretto seungitna? Getih dieusian? Bom mandian ieu mariksa sadaya kotak kuring.

Jumaah Pin Ranté 13 via MillyPins pa Etsy

Pin fantastis ieu nyayogikeun pilihan ngantepkeun kanu ngagantung (sareng kaget Jason) ayun bébas, atanapi éta tiasa dipasangkeun pikeun pernyataan anu langkung terstruktur (anu henteu gampang néwak lawon leupas). Janten praktis!

Camp Crystal Lake lawon ku buruan via Spoonflower on Etsy

Abdi resep ka lawon ieu sareng kuring kedah ngagunakeunana di panjuru bumi kuring hatur nuhun.

Jason Voorhees Fiberglass Hockey Topeng via NightmareFuelStudios dina Etsy

Ayeuna éta topéng kualitas! Tali kulit dina budak jahat ieu nyaéta A +

Jumaah Print Purrteen via StupidAnimalShop di Etsy

Cetakan ieu ngajantenkeun kuring bagja pisan. JADI. BAHAGIA.

Jumaah tanggal 13 Diideuan Apron via ActionPink dina Etsy

Upami kuring ngagaduhan celemek ieu, kuring panginten tiasa diajar masak engké! Hahaha saha atuh anu ngabodor.

Camp Kristal Lake Hoodie via UnderGroundGear on Etsy

Pamerkeun kareueus Camp anjeun ku kaos oblong anu hébat ieu (sayogi dina 18 warna anu sanés)! Kaéndahan desain ieu nyaéta katingalina sapertos logo pikeun kemah legit anu anjeun badé sumping - anjeun terang, jenis anu anjeun leres-leres hirupkeun di bumi.

Jumaah Pompa Machete Spike 13 via Kaylastojek on Etsy

Ieu endah pisan. Éta keuneung parang! Éta paku! Dang.

Jumaah anu ka-13 Hand Paint Taman Gnome via TheGnomeRanger on Etsy

Awww. Detil janggot tukangeun topéngna saé pisan.

Jumaah tanggal 13 NES 8-Bit Enamel Pin via 14 Dalapan dina Etsy

Pariksa cahaya hébat ieu dina pin enamel poék anu maénkeun hormat sampurna pikeun hijina Jumaah kaulinan 13th anu leres-leres penting.

Jumaah Poster ka 13 ngalangkungan Cr8tiveACE dina Etsy

Abdi resep ka jero sareng rasa retro tina potongan ieu. Karya seni siluét ngingetkeun kana poster pariwisata anu hadé anu populér di taun 1930an.

18 ″ Burlap Camp Crystal Lake Wreath via SouthCharmWreaths on Etsy

Cara anu pikaresepeun pikeun ngabagéakeun tamu anyar!

Custom Freddy Vs Jason PS4 Controller via DominoFXcustoms on Etsy

Henteu aya anu nyarios Mortal Kombat (atanapi, langkung akurat, Immortal Combat) sapertos pembunuh custom Freddy vs Jason PS4 controller ieu.

Jumaah Poster ka 13 ngalangkungan TotalLost on Etsy

Desain ieu hébat. Éta poék, éta broody, sareng Jason anu ngarecah témbok kaopat - saolah-olah nyarios "hey guys, nonton ieu" - pikaresepeun.

Camp Crystal Lake Camp Counsellor Knapsack via inkedupmerch on Etsy

Ieu hiji-hijina kantong anu anjeun kedah candak dina perjalanan kémping.

Crystal Lake Counselor Survival Kit ngalangkungan TheSeaOfMadness on Etsy

Cara anu pikaresepeun pikeun bangga nunjukkeun koleksi sampurna prop réplika ti Jumaah pertandingan ka-13.

Jumaah kaping 13 Jason Voorhees Pipa Roko Tembakau Handmade via EasyOneDay dina Etsy

Tingali, upami anjeun badé ngaroko di leuweung, ngan ukur terang yén jalma gedé datang pikeun anjeun. Anjeun panginten tiasa ngagungkeun anjeunna ku ngagunakeun pipa ieu.

Handcrafted Camp Crystal Lake Diréklamasi Kai Tanda via RusticPopCulture on Etsy

Warna anu luar biasa sapertos kitu! Naha urang tiasa sasarengan ngempelkeun ieu di unggal danau di Amérika Kalér? Asik. Nuhun ka sadayana.

Topéng Jason Voorhees via WorkshopTwoBrothers on Etsy

Detil fénomenal! Rénghap-ranjug panonna endah pisan.

Jumaah kaping 13 "Slay" Patch - via LiftMeUpApparel on Etsy

Tambalan rad ieu ogé sayogi salaku a etiket jeung panitik sareng - kanyataan anu pikaresepeun - Abdi peryogi sadayana!

Custom Made Jason Horor Diideuan Baby Gift Set via StitchezALaMode dina Etsy

Cuuuuuuuuuuuute

Leungeun dicét Jason Voorhees Kaca via TheMADPainterVA on Etsy

Handap nepi!

"SAINT JASON sapertos di Jason voorhees santo pelindung pembunuhan nonoman sareng pasti moal ngojay horor PATCH" via PekuncénFund on Etsy

Éta nami barang sanaos…

Lukisan Toko Thrift Upcycled via jamesBit on Etsy

Lukisan toko alat penghemat upcycled diremehkeun sareng anjeun terang éta.

Jason Voorhees Wilujeng sumping Sign via zedszombieranch on Etsy

Cara anu pikaresepeun pikeun ngabagéakeun datang ka tempat kemah anjeun!

Stiker Jason Voorhees via smzartworks pa Etsy

Rad. Sakumaha Naraka. Kuring ngagali desain ieu.

Jumaah anu ka-13 Ilustrasi Print via lydiajeanart on Etsy

Nya ieu mangrupikeun cetak anu paling berharga. Anjeunna bagja pisan ngagaduhan panangan anu dipegatkeun! Aéh.

 

Hoyong sababaraha dinten Jumaah kasenangan ka-13? Pariksa daptar kuring tina 13 Sapinuhna Rad Jason Voorhees Tato.

 

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Klik pikeun mairan

Anjeun kedah asup pikeun masangkeun koméntar Lebet

Leave a Reply

redaksi

Dugaan urut Anggota Staf Museum Haunted Tattles on Zak Bagans

dimuat

on

zak bagans haunted museum ihorror

Zak Bagans geus meunang bum rap lately berkat sababaraha urut na Petualangan Hantu teammates. Tapi anjeunna ogé nuju dipanggang ku salah sahiji na disangka tilas Museum Angker pagawé di Las Vegas

Anggota tim semu nyandak kana reddit dina AMA (Ask Me Anything), ngondang palanggan pikeun naroskeun aranjeunna ngeunaan padamelan na kalebet detil juicy ngeunaan bos anu kasohor. Ieu ngakibatkeun windfall tina queries nu datang jeung sababaraha waleran héran. 

Bagans mangrupikeun salah sahiji anu munggaran nyandak kamampuan moro hantu na kana televisi nyiptakeun acara realitas anu suksés anu nampilkeun sababaraha tempat anu paling angker di dunya. Ditambah sareng penampilanna anu saé, histrionik réaktif sareng karesep pikeun ngawangun tegangan Petualangan Hantu janten fenomena budaya pop. 

Sapanjang perjalananna, Bagans mimiti ngumpulkeun barang-barang anu dilaknat cukup pikeun ngeusian imah vintage di Nevada anu ahirna anjeunna didamel deui. jeung ngaranna Museum Haunted. Sémah tiasa nganjang kempelan na pikeun fee a tur diarahkeun ngaliwatan loba kamar na ku pituduh wisata.

Saluran YouTube The SneezingMonyet nampilkeun utas AMA Reddit dina saluranna kalayan pembaruan anu bakal diturutan.

Kusabab urut pagawe teu bisa, atawa moal, diverifikasi, cukup disebutkeun yen euweuh wangsit dina sawala lengthy kudu dianggap kanyataan. Ieu tiasa janten mantan karyawan anu teu puas sareng teu aya anu langkung saé tibatan ngobrol ngeunaan ikon televisi anu parantos nampilkeun acara na dina hawa salami 16 taun. Atawa, sababaraha eta bisa jadi bener.

Tapi éta pikeun anjeun mutuskeun.

Monyét Bersin

Monyét Bersin

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Continue Reading

Movies

Stephen King 'The Monkey' Sells to Neon, James Wan Co-Producing

dimuat

on

Lumayan wae sapotong tulisan ti Stephen King geus asak pikeun adaptasi pilem. Anu saterusna nyaéta carita pondok taun 1980 anu dimuat dina antologi taun 1985 Awak Rorongkong, husus Monyét. warta nu peupeus ku Bates waktos nyebutkeun Neon meunang perang Panawaran sarta film bakal dirilis dina 2025.

Distributor indit gaga nyoba ngamankeun hak jeung Neon nu meunangna dilaporkeun mayar tujuh inohong pikeun pilem horor.

Numutkeun Deadline: "Dina Monyét, Nalika sadulur kembar Hal sarta Bill manggihan kaulinan monyét heubeul bapana di loteng, runtuyan maot pikareueuseun mimiti lumangsung di sabudeureun éta. Dulur-dulur mutuskeun pikeun ngalungkeun monyét sareng teraskeun kahirupanna, teras-terasan salami mangtaun-taun. Tapi nalika maotna anu misterius dimimitian deui, sadulur-sadulur kedah ngahijikeun deui pikeun milari jalan pikeun ngancurkeun monyét pikeun hadé sateuacan nyandak nyawa sadayana anu caket sareng aranjeunna. Theo James muterkeun si kembar dina taun engké. [Christian] Convery maénkeun kembar ngora. ”

Pilem diarahkeun ku Osgood (Oz) Perkins anu proyek buzz-mabok ayeuna, Suku panjang dileupaskeun dina Juli 12.

Pilem ieu ogé dibintanginya, Tatiana Maslany (Manéhna–Hulk: Pangacara di Hukum), Elijah Wood (Lord Of The Cingcin), Colin O'Brien (wonka), Rohan Campbell (The Hardy Boys) jeung Sarah Levy (Schitt's Creek).

James Wan jeung Michael Clear urang banner Robot atom gaduh kiridit produksi.

Dina 2023 film pondok diarahkeun ku Spencer Sherry ieu diadaptasi tina raja carita. Éta pilem ayeuna nuju touring pasar festival pilem tapi anjeun tiasa ningali trailer di handap.

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Continue Reading

daptar

Yay atanapi Nay: Naon Anu Alus sareng Buruk dina Horor Minggu Ieu: 5/13 dugi ka 5/17

dimuat

on

wéw

labuh teu meunang hiji tapi dua urut. Ieu warta hébat sabab ayeuna urang terang CGI goréng bisa sadar dipaliré lamun sagalana sejenna jadi hébat. 

wéw

Hiji lalaki dilabélan a waktos ngumbara saatos disangka asup taman héd dina 30s sarta exiting poé saterusna dina 60s na. Upami sihirna leres, urang tungtungna tiasa uih deui sareng ngobrol Jason blum pas saatos Kagiatan paranormal sarta nyieun anjeunna janji moal noél an Exorcist film. 

Entong

Méja Kopi. Ieu meureun nu kahiji waktos kami geus ngusulkeun spoiling film saméméh sabenerna ningali eta. Antosan. Meureun urang manja Old ku suggesting anjeun teu balik ningali eta. 

Entong

Prolific B moviemaker Sadér Corman maot di 98. Anjeunna masihan loba aktor sarta sutradara kasempetan di Hollywood, sababaraha bakal nuluykeun meunang panghargaan utama. Pilem-pilemna ngerakeun, sering sesah tapi sok ngeusi haté. 

wéw

Badut Motel janten trilogi. Filmmakers horor Indy mirah teu micromanaged ku eksekutif studio euyeub tur kuat ambéh maranéhanana bisa senang jeung bahan maranéhanana, sarta naon tempat hadé pikeun laksana kabebasan éta ti di motel gurun creepy di Nevada lorded leuwih ku ratusan badut. 

Entong

A Jason Semesta diumumkeun nu ngajangjikeun loba gurat "aktivasina" dina Jumaah nu 13th jagat raya. Sanaos definisi tina "aktivasina" henteu pernah dijelaskeun sacara lengkep, éta nyababkeun urang percaya yén éta mangrupikeun salah ketik pikeun "transaksi" sahingga pamaén Fortnite nyeken ku kulit Jason anu ngagem topéng hoki régulasi non-IP. 

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Continue Reading