imah Berita Hiburan Pikasediheun Gugatan 'Jumaah ka-13' Geus Tutup… Kanggo Ayeuna

Gugatan 'Jumaah ka-13' Geus Tutup… Kanggo Ayeuna

Naha urang bakal ningali langkung seueur dinten Jumaah kaping 13?

by Trey Hilburn III
10,548 pintonan
Jumaah

Tilu belas taun geus datang jeung indit. Masih, Jason Voorhees tetep "maot" sareng ngantosan uih deui kana naon anu anjeunna laksanakeun - balik deui ka maéhan sakumpulan pembimbing camp. Sedih, sigana yén harepan kipas horor parantos dipareuman ku cara ngagawe pangadilan panganyarna ngeunaan waralaba.

Upami anjeun parantos nuturkeun kasus pangadilan, anjeun terang yén asli Jumaah nu 13 screenwriter, Victor Miller geus meunang saeutik taneuh. Karakter jeung tempat tina Jumaah nu 13 geus balik ka Miller. Asalna, studio nyobian nyandak hak-hak éta nyatakeun yén panulis layar mangrupikeun kontraktor mandiri.

Salah sahiji aub pengacara, Larry Zerner, anu maénkeun Shelly di Jumaah 13: Bagian III nyatakeun yén pangadilan henteu ngajukeun banding pikeun hak anu dipulangkeun deui Miller. Ieu sanés kameunangan anu ageung dina waktos ieu. Éta bakal janten masalah anu langkung ageung upami produsén Sean S. Cunningham ogé parantos naék gugatan, tapi hanjakalna, produser éta nyéépkeun ieu. Anjeunna henteu nyangka yén kéngingkeun moméntum tiasa waé. Ku kituna, manéhna teu hayang runtah duit.

Janten dina waktos ieu, Miller gaduh karakter Camp Crystal Lake tina pilem anu munggaran tapi Cunningham gaduh topéng sareng Jason anu biasa urang kenal.

Kameunangan Miller henteu hartosna urang bakal nampi Jumaah nu 13th pilem dijieun iraha wae geura-giru. Sedih, urang masih peryogi sababaraha gerakan deui ku Cunningham. Zerner nyarios yén fans aya dina tempat anu langkung saé tapi kami masih jauh tina pilem dina waralaba. Sedih, éta 13-taun saprak urang panungtungan nempo Jason dina layar badag. Éta bakal janten impian anu leres pikeun ningali jalma ageung meuncit deui, tapi pikeun ayeuna, sigana yén urang masih jauh tina sagala kasempetan anu kajantenan.