Connect with kami

wartos

Bruce Campbell Nyarioskeun 'Evil Dead Rise' Heckler pikeun "Kéngingkeun F@#* Kaluar Ieu" di SXSW

dimuat

on

jahat

saatos Bangkit Maot Jahat junun niup SXSW urang buuk deui sanggeus premiere na di Austin Bruce Campbell, Sam Raimi, Lee Cronin sarta béntang film nyandak panggung pikeun Q & A. Ieu mangrupikeun pameran biasa saatos perdana anu ageung. Sanajan kitu, waktos heckler a ngarasa perlu ngagorowok pamadegan yén film sedot di awak. Teu butuh pahlawan kahirupan nyata, Bruce Campbell lila pikeun nyarioskeun ka tukang anu salah tempat pikeun kaluar tina téater.

Tangtosna, koméntar Campbell ditampi kalayan sora anu ageung. Ogé tuh pakasaban nyieun dum-dum, heckler ninggalkeun téater. Produser, Rob Tapert ogé ngagaduhan titik anu saé. The longtime Evil Dead kolaborator nunjuk kaluar yén heckler lalajo pilem pinuh, sakabéh sks jeung satengah tina Q&A saméméh mutuskeun éta sedot.

Engké, heckler nyandak ka Twitter pikeun nyebutkeun yén Warner Bros éta hiji anu nempatkeun anjeunna nepi ka eta. Tapi, aya anu nyarioskeun ka kuring yén dum-dum ieu rada éra saatos bir kahijina sareng hoyong uih deui ayeuna. Telat. The Campbell geus diomongkeun.

Sinopsis pikeun Bangkit Maot Jahat sapertos kieu:

Hiji awéwé manggihan dirina dina gelut pikeun hirupna nalika hiji buku kuna ngalahirkeun sétan haus getih nu ngajalankeun amok di hiji gedong apartemen Los Angeles.

Pastikeun anjeun angkat ka téater pikeun ningali Bangkit Maot Jahat lamun datang di bioskop on April 21. Samentara éta pariksa kaluar review kami katuhu IEUH.

Lalajo heckler digero ku Campbell dina tautan Twitter di handap ieu.

Klik pikeun mairan
0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

wartos

Getih Luar Biasa! Trailer 'Mad Heidi' Aya di dieu 

dimuat

on

Fathom Events, Raven Banner Releasing, sareng Swissploitation Films bungah nampilkeun perdana epik grindhouse modern. Mad Heidi csumping ka bioskop nasional pikeun papacangan sapeuting khusus dina Rebo, 21 Juni, jam 7:00.

Odyssey jahat getih sareng kéju ieu nempatkeun spin anyar dina dongéng klasik "Heidi," mendakan Srikandi urang (Alice Lucy) sadayana dewasa sareng hirup idyllic di Alps Swiss sareng akina tercinta (David Schofield) jauh di luhur. hiji bentang beuki-dystopian presided leuwih ku Pimpinan Swiss pisan kami (Casper Van Dien) - a diktator kejam ngagulung kana dominasi dunya ngaliwatan susu.

Tapi nalika kabogohna ngangon embe (Kel Matsena) dibunuh sacara brutal ku preman pamaréntahan kusabab nyebarkeun keju ilegal, Heidi ngalaksanakeun usaha liar pikeun pamales kanyeri anu bakal ngajantenkeun anjeunna ngalawan narapidana panjara awéwé anu galak, super Swiss anu didorong ku keju. -prajurit, biarawati ninja, sareng seueur deui, nalika anjeunna berjuang pikeun ngaleungitkeun rezim tirani sareng mulangkeun kabébasan ka Swiss.

Eksklusif pikeun acara Fathom mangrupa bubuka ti béntang Casper Van Dien jeung Alice Lucy jeung ko-diréktur Johannes Hartmann jeung Sandro Klopfstein.

Mad Heidi pilem kénéh

Mad Heidi mimitina nyieun gelombang pikeun pendekatan crowdfunded inovatif na, bypassing taktik pembiayaan tradisional pikeun mastikeun yén visi aslina pilem urang dilestarikan bari nempatkeun kauntungan deui dina leungeun panyipta sarta backers.

Boasting set elaborate, makeup praktis impressive jeung épék gore, sarta kapinteran unhinged dipingpin ku filmmakers mimitina Johannes Hartmann jeung Sandro Klopfstein, Mad Heidi nyaéta upeti pamungkas pikeun bioskop grindhouse sareng pulas seger panganyarna dina paporit klasik pikeun pencét bioskop ngaliwatan Fathom Events, nyusul tayangan populér distributor tina hit horor indie. Winnie-The-Pooh: Getih Jeung Madu dina bulan Pebruari.

Mad Heidi

Synopsis: Dina hiji Swiss dystopian nu geus murag dina kakawasaan pasis ti tiran kéju jahat (Van Dien), Heidi (Lucy) hirup murni tur basajan dina Alps Swiss. Embah Alpöhi (Schofield) ngalakukeun anu saé pikeun ngajagaan Heidi, tapi kahayangna pikeun kabébasan enggal nyababkeun anjeunna masalah sareng antek diktator. Nalika kadorong jauh teuing, Heidi anu polos janten prajurit tajongan anu badé ngabebaskeun nagarana tina pasis kéju anu kejam. Mad Heidi mangrupa extravaganza eksploitasi aksi-petualangan dumasar kana karakter buku barudak populér Heidi jeung pilem Swissploitation munggaran di dunya. 

Mad Heidi pilem kénéh

Mad Heidi bakal muka dina layar sakuliah Amérika Serikat ti Fathom Kajadian. Pilem ieu ogé bakal sayogi di seluruh Kanada di lokasi Cineplex anu dipilih.

Rilis Teater Amérika Kalér:

Rebo, June 21, 2023

Continue Reading

wawancara

Diréktur 'The Boogeyman', Rob Savage, Talks Jump Scares & More With iHorror!

dimuat

on

Rob Savage meunang pangakuan pikeun karyana dina genre horor sareng dipikanyaho pikeun pendekatan inovatif na pikeun pembuatan film.

Savage mimiti meunang perhatian ku footage na kapanggih film pondok horor disebut Fajar Budak di 2016. pilem revolves sabudeureun grup individu pireu anu kapaksa nganapigasi dunya plagued ku wabah dadakan tina zombies. Éta kéngingkeun pujian kritis sareng dipamerkeun dina sababaraha festival pilem, kalebet Festival Film Sundance.

uyah éta film pondok horor nu dituturkeun kasuksésan tina Fajar Budak sarta dirilis dina 2017. Engké di 2020, Rob Savage meunang perhatian signifikan pikeun pilem fitur-panjangna. nu boga imah, anu ditémbak sagemblengna nalika pandémik COVID-19. nu boga imah dirilis dina platform streaming horor-fokus, Shudder. Salajengna aya film, Dash Cam, dirilis dina 2022, nganteurkeun sababaraha visuals ngareureuwas jeung moments ka moviegoers.

Vivien Lyra Blair salaku Sawyer dina 20th Century Studios ' THE BOOGEYMAN. Poto kahadean tina 20th Century Studios. © 2023 20th Century Studios. Sadaya hak disimpen.

Ayeuna di 2023, Diréktur Rob Savage janten panas sareng ngajantenkeun urang The Boogeyman, ngalegaan dunya carita pondok Stephen King anu bagian tina na wengi Shift koleksi diterbitkeun deui dina 1978.

"Visi kuring nalika kuring mimiti naek kapal nyaéta upami kuring tiasa ngajantenkeun jalma sapertos budak anu pikasieuneun deui, hudang di tengah wengi, ngabayangkeun hiji hal anu nyumput dina gelap" - Rob Savage, Diréktur.

(LR): Sophie Thatcher salaku Sadie Harper sareng Vivien Lyra Blair salaku Sawyer Harper dina 20th Century Studios ' THE BOOGEYMAN. Poto ku Patti Perret. © 2023 20th Century Studios. Sadaya hak disimpen.

Saatos ningali film Rob sareng gaduh diskusi sareng anjeunna, kuring terang yén anjeunna bakal dibandingkeun sareng sababaraha horor modern sareng suspense filmmakers anu kami cinta, sapertos Mike Flanagan sareng James Wan; Kuring yakin yén Rob bakal balik saluareun éta sarta dina kategori sorangan. Gaya visual anu has sareng nyangking sudut pandang anu seger, téknik inovatif, sareng visi artistik anu unik pikeun pilem-pilem na ngan ukur ngagosok permukaan naon anu bakal datang. Abdi henteu tiasa ngantosan ningali sareng nuturkeun anjeunna dina perjalanan carita na ka hareup.

Salila paguneman urang, urang ngabahas prosés kolaborasi jeung carita pondok Stephen King sarta kumaha eta dimekarkeun, eupan balik Stephen King ngeunaan naskah jeung produksi, sarta luncat scares! Urang delve kana novel Stephen King karesep Rob, babarengan jeung adaptasi karesep na tina buku ka layar, folklor boogeyman, sareng seueur deui!

Synopsis: Siswa SMA Sadie Harper sareng lanceukna Sawyer reeling tina pupusna indungna nembé sareng henteu nampi dukungan ti bapakna, Will, ahli terapi anu nuju nyeri sorangan. Nalika pasien putus asa teu disangka-sangka muncul di bumina milarian bantosan, anjeunna ngantunkeun éntitas gaib anu pikasieuneun anu ngamangsa kulawarga sareng nyusahkeun kasangsaraan para korbanna.

Continue Reading

Games

Game Video 'John Carpenter's Toxic Commando' Dieusian Ku Gore sareng Pélor

dimuat

on

tukang kayon

John Carpenter parantos sadayana ngeunaan kaulinan vidéo, y'all. Anjeunna hirup sakabéh kahirupan pangalusna urang. Si Bungsu ngan ukur calik, nginum kopi, ngaroko, sareng maén seueur kaulinan vidéo bari nganggo baju hideung. Éta ngan ukur sababaraha waktos sateuacan Carpenter nempatkeun namina dina kaulinan sareng sigana urang aya di dinya. Outing kaulinan munggaran Carpenter nyaéta gawé bareng sareng Focus Entertainment sareng Saber Interactive. Disebutna Komando toksik, Tembak jalma kahiji anu pinuh ku gore sareng pélor.

"Éta seru tiasa kolaborasi dina kaulinan vidéo énggal sareng Focus and Saber," saur Carpenter. "Tingali, kuring resep némbak zombie. Aranjeunna tetep nyarios ka kuring yén aranjeunna disebut 'nu katépaan.' Punten. Éta ghouls, dude. Aranjeunna ngabeledug saé pisan sareng aya ton di antarana. Jalma-jalma bakal resep kana kaulinan ieu."

tukang kayon

Sinopsis pikeun Komando toksik sapertos kieu:

Dina mangsa nu bakal datang, usaha ékspérimén pikeun ngamangpaatkeun kakuatan inti Bumi ditungtungan ku musibah pikasieuneun: sékrési Sludge God. Abomination eldritch Ieu dimimitian terraforming wewengkon, ngarobah taneuh jadi scum jeung nu hirup ka monster undead. Kabeneran, genius tukangeun percobaan boga rencana pikeun nyieun hal katuhu. Sadaya anu anjeunna peryogikeun nyaéta tim mersenari anu kompeten sareng terlatih pikeun ngalaksanakeun padamelan éta. … Hanjakal, éta kabéh mahal teuing. Éta sababna anjeunna nyéwa… The Toxic Commandos.

John Carpenter urang Komando toksik bakal datang ka PlayStation 5, Xbox Series X|S, jeung PC dina 2024. Naha anjeun bungah ngeunaan kaulinan anu diproduksi John Carpenter? Hayu urang terang dina bagian komentar.

Continue Reading