imah Berita Hiburan Pikasediheun Gugatan $ 900 Juta Konjungsi Ngalawan Warner naros.

Gugatan $ 900 Juta Konjungsi Ngalawan Warner naros.

by Paul Aloisio

Masih reeling tina kasuksésan tina The Conjuring 2, sigana siga henteu aya anu tiasa ngeureunkeun Kereta Warner Bros Horor. Dugi ka ayeuna, éta.

Gerald Brittle, anu nyaritakeun dongéng Ed sareng Lorraine Warren dina bukuna taun 1980 The Demonologistnuju milarian ampir samilyar dolar karusakan ngalawan Warner Bros? kasus na? Konjuring 2 sareng sadaya dongéng anu aya hubunganana nyolong tina bukuna. Ieu kalebet duanana Annabelle sareng aslina The Conjuring pilem. Nu Hollywood wartawan mangrupikeun anu pangheulana megatkeun carita ieu mimiti dinten ayeuna.

Seseorang panginten ieu klaim konyol - saurna, kumaha anjeun tiasa nyolong tina carita anu leres? - tapi éta pisan dimana hal-hal mimiti hésé. Mimiti, anjeun ngagaduhan pernyataan yén di 1978, Ed sareng Lorraine Warren satuju kana a penyediaan non-kompetisi. Pondokna, ieu ngandung harti yén aranjeunna asup kana caritaana ka anjeunna. Anjeunna ngagaduhan hak éksklusif pikeun carita naon waé anu ngalibatkeun karya paranormalna.

 

Tim produksi tukangeun pilem kéngingkeun ijin ti Lorraine Warren pikeun ngalakukeun pilem éta - tapi éta sanés hartosna jongkok, numutkeun kasepakatan aranjeunna, anu masih dilaksanakeun ayeuna. Sareng janten langkung caket. Émut kana éta hal "carita sajati"? Brittle henteu percanten deui ka Warrens.

If The Conjuring didasarkeun kana carita anu saleresna, nasib Warner Bros bakal kirang garing sareng garing. Tapi Kasar henteu ngaku éta The Demonologist mangrupakeun carita leres. Sabalikna, anjeunna yakin yén Warrens mangrupikeun éta dongéng. Upami éta masalah, anjeunna yakin bukuna mangrupikeun karya fiksi, anu anjeunna, sanés Warrens, ngagaduhan hak pikeun.

Brittle ogé ngagaduhan konfirmasi yén bukuna dibaca sateuacan pilem munggaran ditulis, sakumaha kabuktosan dina tweet ku James Wan, Anu ngan ukur milarian Google gancang pikeun diungkabkeun. Ieu di-tweet dina 2011. The Conjuring asup pre-produksi taun anu sami. Ieu negeskeun yén sutradara ngagaduhan kanyaho sateuacanna The Demonologist.

Nanging, sanaos klaim anyar Brittle yén buku ayeuna janten karya fiksi, halaman wéb pikeun bukuna nyatakeun sabalikna anu pasti. Tina situs:

The Demonologist mangrupikeun judul nonfiksi anu mimiti diterbitkeun di 1980 sareng tetep di cetak ti saprak éta.

Perhatoskeun yén di handapeun halaman dina situs pikeun buku, hak cipta na mutahir. Hartina éta buku masih dipasarkeun salaku karya nonfiksi.

Sanés James Wan atanapi Warner Bros ogé henteu acan ngaluarkeun koméntar.

Abdi ngan ukur didieu ngalaporkeun berita, sanés ngawartosan anjeun naon anu kedah dipikirkeun. Tapi upami anjeun hoyong pendapat abdi, aya anu sigana rada lucu ngeunaan gugatan hukum ieu. Klaim kutang sigana rada kaleuleuwihi, sareng sigana henteu leres masih gaduh nami anjeun dina hal anu sipat inteléktual anjeun sareng dipasarkeun salaku carita anu leres tapi pikeun nyatakeun yén anjeun henteu percanten deui kana faktualitasna. Nanging, kuring sanés hakim. Kuring henteu terang kumaha ieu bakal maén dina sistem hukum. Kuring boga perasaan yén urang bakal ngadangukeun langkung seueur ngeunaan carita ieu moal lami deui, janten awas.

Sareng naon artina, kuring resep Konjuring, sareng terus terang, kuring masih bakal ngaraos resep sanaos éta sadayana ngakar dina fiksi.

Posts Related

Translate »