imah Berita Hiburan Pikasediheun 8 Pilem Horor dina Hulu dugi ka Jarak Sosial sareng Chill

8 Pilem Horor dina Hulu dugi ka Jarak Sosial sareng Chill

by Timoteus Rawles

COVID-19 panginten tiasa ngarusak dunya tapi sanaos ancamanana, éta ogé masihan kami alesan janten kentang dipan jarak jauh anu jarakna sosial. Dina seueur seueur kecap CDC hoyong urang "jarak sosial sareng hawa tiis."

Éta henteu ngémutan kaayaan, kanyataanna, urang salaku pencinta pilem horor anu leres-leres ngalakukeun bagian urang pikeun ngabantosan panyebaran virus ku cicing di bumi, hal anu disarankan ku CDC salaku tindakan pencegahan. Sareng Hulu tiasa ngabantosan urang ngalakukeun éta.

Ieu panginten langkung penting tibatan kertas tisu.

Janten nalika server dibom dimana-mana, ieu mangrupikeun pilihan kuring pikeun pilem horor anu ayeuna streaming Hulu pikeun mikaresep bari urang ngalangkungan hal ieu.

Kieu kumaha anjeun jarak sosial sareng hawa tiis:

Anu lucu

Pilem ieu pikasieuneun beuki mikir ngeunaan éta. Komo saatos kiridit digulung, aya hiji adegan di jero kantor terapis anu ngalibatkeun buuk kemal anu kedah ngajaga anjeun bekel dina séépkeun umur anjeun.

Kooperatif Tipe Jigsaw

Janten panginten ieu sanés anu pangsaéna dina séri, tapi éta saéstuna lumayan saé sacara umum. Jebakan langkung ageung, maéhan lumayan sareng legénda hirupna. Éta kedah ngajantenkeun anjeun wareg dugi éntri anu dihasilkeun Chris Rock sayogi.

28 Days Salajengna

Sanaos virus di dieu henteu ngajantenkeun jalma-jalma janten zombie per se, pesen post-apokaliptik masih aya. Sareng kanggo éta, urang kedah nonton éta ngan ukur pikeun nyéépkeun coronavirus. Ngan ukur bersyukur yén kaayaan urang ayeuna kumaha éta.

Oculus

Pikeun anjeun anu resep ka sinematik sinematik Mike Flanagan, luangkeun sakedik waktos tina jadwal damel-di-bumi anjeun pikeun nonton ieu, na pilem fitur kadua.

Texas Chainsaw

Anu hiji ieu asalna dina 3-D anu saé kusabab plot na datar pisan. Masih, éta pikaresepeun sakumaha heck sareng urang tiasa ngahargaan tambahan anyar pikeun kulawarga.

Overlord

Ieu pilem horor anu pangsaéna taun 2018. Ngarobih pipikiran.

Ganjil Thomas

Sababaraha taun ka pengker ieu panginten yuswa Raja-Stephen King nyaéta – tapi hayu urang pasrahkeun ka pangarang horor sanés anu mendominasi daptar New York Bestseller dina waktosna. Dean Koontz's Ganjil Thomas nyaéta karya seni, polos tur saderhana.

Barudak jagong

Nyarios ngeunaan King, ieu mangrupikeun salah sahiji adaptasi pilem anu anéh anu sayogi dina Hulu tina carita pondok anu anjeunna nyerat anu henteu leres-leres pikasieuneun tapi masihan kami sababaraha karakter kultus anu serem sateuacannamidsommar.

Janten aya anu gaduh, pituduh salamet streaming Hulu kana coronavirus. Dugi ka hal ieu pas, nyiptakeun anu pangsaéna. Sababaraha urang nyimpen kertas toilet, urang ngaraos horor. Sareng éta kumaha anjeun "jarak sosial sareng hawa tiis" salaku kipas pikasieuneun.

Posts Related

Translate »