imah Berita Hiburan Pikasediheun 8 Pilem pikasieuneun Dipimpin pikeun Perdana dina 'Wilujeng sumping di Blumhouse'

8 Pilem pikasieuneun Dipimpin pikeun Perdana dina 'Wilujeng sumping di Blumhouse'

by Timoteus Rawles
1,089 pintonan
Amazon Perdana

Warta ageung sumping ti Amazon Prime Video dinten ayeuna.

Program tina dalapan pilem anu teu pikaresepeun, genre nuju disusun pikeun "Wilujeng sumping di Blumhouse." Pilem dihasilkeun ku Jason BlumTélévisi Blumhouse sareng Amazon Studios.

Pilemna bakal janten carita anu pikasieuneun sareng pikasieuneun ngeunaan "kulawarga sareng cinta salaku kakuatan panebusan atanapi penghancuran." Ieu bakal janten katalog mimiti carita genre anu disambungkeun téma tina pilem Amazon Asli dina Perdana Video. Kalayan bakat anu anyar sareng para veteran Hollywood sami, "Wilujeng sumping ka Blumhouse" bakal diluncurkeun sareng opat film dina Oktober.

Ti siaran pers:

Amazon Prime Video bakal ngaluncurkeun batu tulis awal opat pilem salaku fitur dobel dimimitian ku Anu Bohong diarahkeun ku panulis / sutradara diakui Veena Sud (The Killing, 7 Detik) sareng hideung Box diarahkeun ku panulis / sutradara anu anyar Emmanuel Osei-Kuffour Jr (Lahir sareng Éta), duanana perdana dina Oktober 6. Peluncuran minggu payun dina 13 Oktober nyaéta Soca Panon, ti sutradara ngora berbakat Elan Dassani sareng Rajeev Dassani (A Day's Work, Jinn) sareng eksekutif anu diproduksi ku Priyanka Chopra Jonas (Quantico, White Macan), sareng Wengi wengi ditulis sareng diarahkeun ku pembuat pilem Zu Quirke (Zugzwang, Ghosting) ngajantenkeun debut pilem fitur na. Opat pilem anu terakhir bakal diluncurkeun dina 2021. 

"Kami bungah pikeun ngaluncurkeun 'Wilujeng sumping ka Blumhouse' kalayan batu tulis asli anu ngagumbirakeun sareng provokatif ieu pikeun anu mimiti aya dina Perdana Video. Kumpulan ieu ti pembuat pilem anu beragam sareng muncul mangrupikeun hal anu saé pikeun babarengan sareng mitra kami anu hadé di Blumhouse Television, "saur Julie Rapaport, Co-Head of Film pikeun Amazon Studios. "Carita anu ngageter ieu aya hal pikeun saréréa - siap ngaheureuyan sareng resep penggemar genre sareng pendatang anu sami - sareng kami gumbira ngabagi éta ka konsumén Pidéo Global global kami."

"Kami ngaraos gumbira yén visi para pembuat pilem berbakat ieu tungtungna bakal ditingali ku peminat genre di seluruh dunya, utamina dina waktos ieu nalika jalma-jalma ngupayakeun kabur sareng dihibur. Sareng kami resep ideu inovatif ngeunaan program sapertos pangalaman drive-in atanapi téater répertory klasik, "saur Marci Wiseman sareng Jeremy Gold, co-presiden Blumhouse Television. "Amazon parantos janten mitra anu luar biasa, ngahubungkeun panangan sareng ngadukung visi kréatip salami prosés ngadamel pilem ieu." 

Amazon Perdana

Amazon Perdana

Anu Bohong ditulis sareng diarahkeun ku Veena Sud, sareng bintang Mireille Enos (The Killing), Peter Sarsgaard (An Education) sareng Joey King (The Kissing Booth 2, The Act). Nalika putri rumaja aranjeunna ngaku ngaku sacara pingsan pikeun ngabunuh sobat dalitna, dua kolot anu nekat nyobian pikeun nutupan kajahatan anu pikareueuseun, ngarah kana wéb rumit bohong sareng tipu daya. Dihasilkeun ku Alix Madigan-Yorkin, Christopher Tricarico, sareng Jason Blum. Eksekutif anu dihasilkeun ku Howard Green, Kim Hodgert, Jeanette Volturno, Couper Samuelson sareng Aaron Barnett.

Diarahkeun ku Emmanuel Osei-Kuffour Jr (Lahir Ku Éta) sareng naskah ku Osei-Kuffour Jr sareng Stephen Herman, hideung Box dibéntangan Mamoudou Athie (Jurassic World 3, The Circle), Phylicia Rashad (Syahadat), Amanda Christine (Colony), Tosin Morohunfola (The Chi, The 24th), Charmaine Bingwa (Trees of Peace, Little Sista), sareng Troy James (The Kilat, Carita pikasieuneun pikeun Dicaritakeun dina Poék). Saatos kaleungitan pamajikanana sareng ingatanana dina kacilakaan mobil, bapa tunggal ngalaman perlakuan ékspérimén anu nyiksa anu nyababkeun anjeunna naroskeun saha saleresna. Eksekutif anu dihasilkeun Jason Blum, Jay Ellis, Aaron Bergman, Lisa Bruce, Marci Wiseman, Jeremy Gold, Mynette Louie sareng William Marks.

Dumasar kana produksi, Audible Original produksi anu paling unggul tina panulis Madhuri Shekar, Soca Panon diarahkeun ku Elan Dassani sareng Rajeev Dassani, sareng bintang Sarita Choudhury (Mississippi Masala, Lady in the Water), Sunita Mani (GLOW), Omar Maskati (Teu dipercaya), sareng Bernard White (Silicon Valley). Roman anu sigana sampurna robah jadi ngimpina nalika indung janten yakin kabogoh anyar putri na urang boga sambungan poék ka jaman baheula sorangan. Eksekutif anu dihasilkeun Jason Blum, Priyanka Chopra Jonas, Lisa Bruce, Marci Wiseman, Jeremy Gold, Guy Stodel, Anjula Acharia, Emilia Lapenta sareng Kate Navin.

Wengi wengi ditulis sareng diarahkeun ku Zu Quirke dina debut fitur breakout na. Dibintangi ku Sydney Sweeney (Euphoria, The Handmaid's Tale, Player's Table), Madison Iseman (Jumanji: The Next Level, Annabelle Comes Home), Jacques Colimon (The Society) sareng Ivan Shaw (Insecure, Kasual). Di jero gedung akademi seni elit, murid musik anu éra mimiti ngéserkeun lanceukna kembaran anu langkung berprestasi sareng kaluar nalika anjeunna mendakan buku catetan misterius milik babaturan sakelas anu nembe almarhum. Eksekutif anu diproduksi ku Jason Blum, Lisa Bruce, Marci Wiseman, Jeremy Gold, Matthew Myers sareng Fodhla Cronin O'Reilly.

Ngeunaan Perdana Video

Perdana Video nawarkeun palanggan pikeun seueur koleksi pidéo digital — sadayana sayogi pikeun ditonton dina alat naon waé.

Translate »