Connect with kami

Movies

61 Poé Lebaran on Shudder Dimimitian 1 Séptémber!

dimuat

on

Séptémber 2022

Shudder parantos nyatakeun dirina The Home for Lebaran salaku platform streaming horor / thriller pikeun usum anu pikasieuneun. Festival 61 Poé Lebaran taunan maranéhanana taun ieu bakal nampilkeun 11 fitur énggal sareng seueur kontén sareng séri asli anu énggal nalika liburan paporit unggal pencinta horor!

The kipas-favorit "Ghoul Log" bakal balik bareng jeung Lebaran Hotline nu bakal ngidinan fans nelepon di na nyarita langsung ka Samuel Zimmerman, kurator eusi Shudder urang, pikeun saran pribadi unggal Jumaah di Oktober ti 3-4 pm EST. Nomer hotline (914-481-2239) ngan ukur tiasa dianggo salami jam operasi janten pastikeun anjeun gancang ngantri!

Ogé, pastikeun pikeun pariksa daptar rinci kami pilem pikasieuneun dina Netflix ayeuna.

Kuring nulis nepi ka kalénder Shudder anyar unggal bulan, sarta kuring bisa jujur ​​nyebutkeun ieu téh salah sahiji lineups paling seru Kuring geus katempo dina bari, sarta alatan aya pisan eusi, Kaula bade megatkeun eta up saeutik béda ti kuring biasana ngalakukeun. Di handap ieu anjeun bakal mendakan bagian khusus pikeun eusi asli, séri, khusus, ogé kalénder spooky normal. Tingali di handap, sareng siap-siap nyingsieunan sareng 61 Poé Lebaran dina Shudder!

Aslina Shudder Series

101 Momen Pilem Horor Pangpangna sepanjang waktos: PREMIERES 7 SEPTEMBER! Dina dalapan episode ieu runtuyan anyar ti produser tina Sajarah Blora Eli Roth, master filmmakers jeung ahli genre ngagungkeun jeung ngabedah moments paling pikasieuneun tina film horor greatest kungsi dijieun, Ngajalajah kumaha adegan ieu dijieun jeung naha maranéhna ngaduruk diri kana brains of audiences sakuliah dunya.

Queer pikeun Sieun: A Sajarah Queer Horror: Ti produser eksekutif Bryan Fuller (Hannibal), Queer pikeun Sieun nyaéta séri dokumenter opat bagian ngeunaan sajarah komunitas LGBTQ + dina genre horor sareng thriller. Ti asal sastra na kalawan pangarang queer Mary Shelley, Bram Stoker, sarta Oscar Wilde kana craze pansy tina 1920s nu dipangaruhan Universal monster na Hitchcock; ti "nyingsieunan lavender" film invasi alien pertengahan abad ka-20 nepi ka bloodletting AIDS-obsessed tina film vampir 80s; ngaliwatan horor genre-bending ti generasi anyar panyipta queer; Queer for Fearre-nalungtik carita genre ngaliwatan lénsa queer, ningali aranjeunna henteu sakumaha telenges, naratif murderous, tapi salaku dongeng survival nu resonate thematically kalawan audiences queer madhab.

Shudder Queer pikeun Sieun

Queer Pikeun Sieun - Key Art - Kredit Poto: Shudder

Untitled Boulet Dadang Series: Keur usum Lebaran katilu lempeng handap Dragula Baraya Boulet: Kabangkitan (2020) jeung Dragula The Boulet Brothers usum 4 (2021), duo groundbreaking balik deui ka Shudder pikeun pikasieuneun sareng gumbira kalayan acara anu paling wani sareng paling ambisius.

Aslina Shudder sareng Eksklusif

Anu Ujang: PREMIERES 1 Séptémber! Pesta housewarming Adam sareng Margo cukup saé iwal ti pasangan anu misterius ieu, Tom sareng Sasha, ngantosan saatos tamu anu sanés angkat. Panganten éta ngungkabkeun dirina janten tatanggana anu beunghar sareng suksés, tapi nalika salah sahiji nightcap nuju ka anu sanés, Adam sareng Margo mimiti curiga yén babaturan énggalna mangrupikeun muhrim anu gaduh rahasia anu poék. Ditulis sarta diarahkeun ku Duncan Birmingham, sarta dibintanginya Ryan Hansen (Veroncia Mars), Melissa Tang (Metode Kominsky), Timoteus Granaderos (13 Alesanna Naha), jeung Perry Mattfeld (Dina Poék). (Asli ngageter)

Salum: PREMIERES 8 Séptémber! Ditémbak saatos kabur kudéta sareng ngémutan raja narkoba ti Guinea-Bissau, tentara upahan legendaris anu katelah Bangui Hyenas - Chaka, Rafa sareng Midnight - kedah nyéépkeun karunia emas anu dipaling, ngagolér cukup lila pikeun ngalereskeun sareng ngeusian bengsin pesawatna sareng kabur. Balik deui ka Dakar, Sénégal. Nalika aranjeunna ngungsi di camp libur di wewengkon basisir Sine-Saloum, maranéhna ngalakukeun pangalusna maranéhanana pikeun nyampur di kalayan sasama sémah maranéhna; kaasup hiji bisu ngaranna Awa, kalawan Rahasia dirina sorangan, sarta pulisi anu bisa jadi dina buntut maranéhanana, tapi éta Chaka anu lumangsung nyumputkeun rusiah darkest sahijina. Unbeknownst mun Hyenas séjén, anjeunna dibawa ka dinya pikeun alesan na sakali kaliwat na nyekel nepi ka anjeunna, kaputusan na boga konsekuensi dahsyat, ngancam unleash naraka on aranjeunna sadayana. (Aslina Geuning)

Flux Gourmet: PREMIERES 15 SEPTEMBER! Disetél dina hiji institut devoted kana pagelaran kuliner jeung alimentary, hiji koléktif manggihan diri embroiled dina struggles kakuatan, vendettas artistik, sarta gangguan cerna. Dibintanginya Asa Butterfield (Atikan Seks, Imah Miss Peregrine pikeun Barudak Aneh), Gwendoline Christie (Game of Thrones), sareng Richard Bremmer (Star Wars: Episode IX - Kebangkitan Skywalker.) Ditulis sarta diarahkeun ku Peter Strickland (Dina lawon). (A Shudder Eksklusif)

Nyarios Henteu Jahat: PREMIERES 15 SEPTEMBER! Dina liburan di Toscana, kulawarga Denmark langsung jadi babaturan jeung kulawarga Walanda. Sababaraha bulan ka hareup, pasangan Denmark nampi uleman anu teu kaduga pikeun nganjang ka Walanda di bumi kai sareng mutuskeun pikeun sabtu minggu. Sanajan kitu, teu lila saméméh kabagjaan reuni diganti ku salah harti. Hal-hal laun-laun kaluar tina panangan, sabab Walanda tétéla janten hal anu sanés tibatan anu aranjeunna pura-pura. Kulawarga Denmark leutik ayeuna mendakan diri kajebak di hiji bumi, anu aranjeunna ngarepkeun henteu kantos lebet. Pilem ieu mangrupikeun splash di Sundance, sareng jujur ​​​​salah sahiji pilem anu paling teu pikaresepeun anu kantos urang tingali! (Aslinya Ngagetin)

Gagak urang kerung: PREMIERES 22 SEPTEMBER! Kadet West Point Edgar Allan Poe sareng opat kadet sanés dina latihan latihan di New York bagian utara ditarik ku penemuan pikasieuneun kana komunitas anu hilap. Dibintanginya William Moseley (The Babad of Narnia), Melanie Zanetti (Bluey), Callum Woodhouse (Sagala Makhluk Hébat sareng Leutik), Kate Dickie (Héjo Ksatria), jeung David Hayman (Sid & Nancy). Ditulis sarta diarahkeun ku Christopher Hatton. Pamilihan Resmi, FrightFest 2022. (Aslinya Ngagetin)

Banci: PREMIERES 29 SEPTEMBER! SISSY béntang Aisha Dee na Barlow sakumaha Cecilia na Emma, ​​anu kungsi BFFs tween-umur anu pernah bade ngantep nanaon datangna antara aranjeunna - dugi Alex (Emily De Margheriti) anjog kana adegan. Dua belas taun ti harita, Cecilia mangrupikeun influencer média sosial anu suksés anu hirup impian tina awéwé millennial modern anu mandiri, dugi ka anjeunna nepungan Emma pikeun kahiji kalina dina langkung ti dasawarsa. Saatos nyambungkeun deui, Emmy ngajak Cecilia dina sabtu minggu bachelorette na di kabin terpencil di gunung, dimana Alex teras ngajantenkeun sabtu minggu Cecilia janten naraka hirup. Banci Ditulis sareng disutradarai ku Hannah Barlow sareng Kane Senes. Pamilihan Resmi, SXSW 2022 (Aslinya Ngagetin)

Deadstream: PREMIERES 6 OKTOBER! Kapribadian Internét anu dihinakeun sareng didemokeun (Joseph Winter) nyobian ngarebut deui fans na ku streaming langsung nyalira, nyéépkeun sapeuting nyalira di bumi angker anu ditinggalkeun. Najan kitu, nalika anjeunna ngahaja unleashes sumanget dendam, acara comeback badag na janten gelut real-time pikeun hirupna (jeung relevansi sosial) sakumaha anjeunna nyanghareupan kaluar jeung sumanget jahat imah jeung pengikut kuat nya. Deadstream béntang Joseph Winter, anu wrote sarta diarahkeun pilem kalawan Vanessa Winter. (Aslinya Ngagetin)

Kacamata poék Dario Argento: PREMIERES 13 OKTOBER! Roma. Gerhana ngahalangan panonpoe, ngabeureumkeun langit dina dinten usum panas - pertanda gelap anu bakal nutupan Diana nalika pembunuh séri milih anjeunna salaku mangsa. Kabur prédatorna, ngiringan ngora nabrak mobilna sareng kaleungitan tetempoan. Manehna emerges ti shock awal ditangtukeun tarung pikeun hirupna, tapi manehna geus euweuh nyalira. Ngabela anjeunna sareng ngalaksanakeun panonna nyaéta budak leutik, Chin, anu salamet tina kacilakaan mobil. Tapi pembunuh moal nyerah korbanna. Saha anu bakal disalametkeun? A balik triumphant ti master Italia horor, diréktur Dario Argento. Dibintanginya Ilenia Pastorelli jeung Asia Argento. (Aslinya Ngagetin)

Anjeunna Badé: PREMIERES 13 OKTOBER! Saatos mastektomi ganda, Veronica Ghent (Alice Krige), angkat ka undur penyembuhan di désa Skotlandia sareng perawat ngora Desi (Kota Eberhardt). Anjeunna mendakan yén prosés bedah sapertos kitu muka patarosan ngeunaan ayana dirina, nyababkeun anjeunna mimiti naroskeun sareng nyanghareupan trauma anu baheula. Duanana ngembangkeun hiji beungkeut saperti teu mirip kakuatan misterius masihan Veronica kakuatan pikeun enact dendam dina impian nya. Ogé dibintanginya Malcolm McDowell, Jonathan Aris, Rupert Everett, jeung Olwen Fouéré. (A Shudder Eksklusif)

V / H / S / 99: PREMIERS 20 OKTOBER!V / H / S / 99 nandaan balikna franchise antologi footage diaku sarta sekuel ka premiere Shudder urang paling-nonton tina 2021. Video imah rumaja haus ngabalukarkeun runtuyan wahyu pikasieuneun. Nampilkeun lima carita anyar ti pembuat film Maggie Levin (Kana The Dark: Valentine abdi), Johannes Roberts (47 Méter Turun, Nyicingan Jahat: Wilujeng sumping di Rakun Kota), Teratai Ngalayang (Kuso), Tyler MacIntyre (Gadis Tragedi) jeung Joseph & Vanessa Winter (Deadstream), V / H / S / 99 harkens deui ka poé analog punk rock ahir VHS, bari nyandak hiji kabisat raksasa maju kana milénium anyar hellish. (Aslinya Ngagetin)

Ngageter V/H/S/99

kahudangan: PREMIERES 28 OKTOBER! Kahirupan Margaret aya dina urutan. Anjeunna sanggup, disiplin, sareng suksés. Sagalana aya dina kontrol. Nyaéta, dugi ka David mulih, mawa sareng anjeunna horors ti Margaret urang kaliwat. Resurrection diarahkeun ku Andrew Semans, sarta béntang Rebecca Aula jeung Tim Roth. (A Shudder Eksklusif)

Joe Bob urang Lebaran 2022 Husus: PREMIERES 28 OKTOBER! Dina naon anu geus jadi tradisi taunan, host horor iconic jeung foremost kritikus pilem drive-in Joe Bob Briggs balik kalawan husus. Drive-In Terakhir fitur ganda ngan dina waktu keur Lebaran, premiering hirup dina feed Shudder TV. Anjeun kedah nyetél pikeun milarian pilem naon anu dipilih Joe Bob, tapi anjeun tiasa ngandelkeun hal anu pikasieuneun sareng sampurna pikeun usum ieu, kalayan sémah khusus anu bakal diumumkeun. (Ogé sayogi upami dipénta ti 23 Oktober.)

Séptémber 2022 Kalénder Kaluaran!

1 Séptémber:

31: Nyetir ka Kulon Kidul dina wengi Lebaran, Charly (Sheri Moon Zombie) sareng awak carny na diserang sareng dibawa ka pabrik tempat bangsawan jahat Malcolm McDowell ngumumkeun yén aranjeunna bakal diburu ku séri-séri badut pembunuh, kalebet Doom-Head anu teu kaampeuh ( jalma jahat anu saé Richard Brake, alias Raja Peuting dina "Game of Thrones"). The deathmatch set-up geus pokok horor-fantasi ti 1932 urang Kaulinan Anu Paling Bahaya ka The Huner Kaulinan, Tapi dina leungeun Rob Zombie urang getih-soaked, subgenre nu alami narima interpretasi paling unrelentingly pikasieuneun na. Ngandung basa anu kuat, adegan seksual, kekerasan, sareng gore.

Iblis Nolak: Saatos razia di bumi padésan kulawarga Firefly psychopathic, dua anggota klan, Otis (Bill Moseley) sareng Baby (Sheri Moon Zombie), junun kabur ti éta. Nuju ka motel gurun anu terpencil, para pembunuh ngahijikeun deui sareng ramana Baby, Kaptén Spaulding (Sid Haig), anu sami-sami pikun sareng gaduh niat pikeun ngajaga pembunuhan. Nalika trio terus nyiksa sareng maéhan rupa-rupa korban, Sheriff Wydell anu dendam (William Forsythe) lalaunan nutup aranjeunna.

Lords of Salem: Heidi, hiji DJ radio ti Salem, ieu plagued ku nightmares aneh tukang sihir vengeful sanggeus maén rékaman misterius ku grup katelah The Lords. Nalika rékamanna janten hit anu ageung, Heidi sareng kolega-kolegana nampi tikét pikeun gig band salajengna, tapi nalika sumping mendakan yén acara éta langkung seueur anu dibayangkeun. Ti maestro horor modéren, Rob Zombie, THE LORDS OF SALEM mangrupikeun enigmatic sareng visually stunning mitologi tukang sihir anu ngagabungkeun éstétika taun 1970-an sareng counterculture modéren pikeun nyiptakeun horor anu terang sareng pikasieuneun. Ngandung basa anu kuat, adegan seksual, kekerasan, sareng gore.

Lady di Bodas: Frankie umur salapan taun cicing di kota leutik kalayan rusiah anu maot. Salila dasawarsa, pembunuh budak séri parantos ngaleungitkeun pulisi, sareng jumlah maotna terus naék. Teras, hiji wengi, Frankie dikonci di sakolana salaku prank sareng nyaksian hantu korban anu munggaran dibunuh. Ayeuna, dibantuan ku sumanget awéwé anu gelisah, Frankie nyandak éta nyalira pikeun nyandak panyerangna ka kaadilan. Tapi di kota anu teu aya muhrim, pembunuhna tiasa langkung caket ti anu anjeunna terang! Alex Rocco ogé béntang.

5 Séptémber:

The Living Dead di Manchester Morgue: A twist aneh tina nasib brings dua travelers ngora, George, jeung Edna, ka kota leutik dimana hiji mesin pertanian ékspérimén bisa bringing maot deui hirup! Salaku zombies infest wewengkon sarta nyerang hirup, a detektif bullheaded nyangka pasangan nu Satanists jawab pembunuhan lokal. George sareng Edna kedah berjuang pikeun kahirupan nalika aranjeunna nyobian sareng ngeureunkeun kiamat zombie anu bakal datang!

6 Séptémber:

Biru Sampurna: Pertama kali dina streaming: Béntang pop anu naékna Mima parantos lirén nyanyi pikeun ngudag karir salaku aktris sareng modél, tapi fans na henteu siap ningali anjeunna angkat… Didorong ku manajerna, Mima nyandak peran anu terus-terusan dina acara TV anu populer, nalika anjeunna ngadadak. pawang jeung collaborators mimiti ngahurungkeun up ditelasan. Harboring parasaan kasalahan sarta haunted ku visions dirina urut dirina, kanyataanana sarta lamunan Mima meld kana paranoia frenzied. Nalika stalker na nutup, sacara pribadi sareng online, ancaman anu ditimbulkeun anjeunna langkung nyata tibatan anu Mima terang, dina thriller psikologis anu ikonik ieu anu sering dipuji salaku salah sahiji film animasi anu paling penting sepanjang waktos. BIRU SAMPURNA nyaéta groundbreaking sarta jarang ditayangkan pilem munggaran ti animator legendaris Satoshi Kon (PaprikaAgén Paranoia).

Pikiran Game: Loser Nishi, teuing wimpy nyoba nyalametkeun sweetheart budak leutik na ti gangsters, ditembak di butut ku psychopath maén bal, projecting Nishi kana alam baka. Dina limbo ieu, Allah - ditémbongkeun salaku runtuyan karakter ngarobah gancang - ngabejaan manehna leumpang nuju caang. Tapi Nishi ngajalankeun kawas naraka di arah sejen tur mulih ka Bumi hiji lalaki robah, disetir hirup unggal moment ka fullest. Fitur munggaran ti animator anu meunang pangajén Masaaki Yuasa.

Birdboy: Barudak Anu Hilap: Terdampar di hiji pulo di dunya pasca-apokaliptik, rumaja Dinky sareng réréncangan na ngarencanakeun rencana anu bahaya pikeun kabur kalayan harepan mendakan kahirupan anu langkung saé. Samentara éta, sobat heubeul nya Birdboy geus nutup dirina kaluar ti dunya, diudag ku pulisi jeung haunted ku tormentors sétan. Tapi teu dipikanyaho ku saha waé, anjeunna ngandung rusiah dina jero dirina anu tiasa ngarobih dunya salamina. Dumasar novel grafis sareng pilem pondok ku sutradara Alberto Vázquez (sareng Pedro Rivero) sareng juara Goya Award pikeun Fitur Animasi Pangsaéna.

Nocturna Sisi A: The Great Old Man urang Peuting: Ulysses nyaéta lalaki saratus taun, battling pikeun panebusan dina wengi panungtungan di bumi. Nyanghareupan maot anu caket, anjeunna kapaksa mikirkeun deui masa lalu, ayeuna sareng kanyataanana.

Lifechanger: Drew boga masalah identitas. Unggal sababaraha dinten, anjeunna kedah ngagentos, atanapi nyanghareupan maot anu nyeri. Anjeunna kedah mendakan batur sareng ngadamel salinan. Anjeunna nyandak sadayana: penampilan, kenangan, harepan sareng impian. Sakabeh kahirupan maranéhanana. Anjeunna janten aranjeunna, sarta aranjeunna maot horribly. Akhir-akhir ieu, parobihan janten langkung sering. Nyanghareupan pupusna anu caket, Drew netepkeun hiji misi anu direndam ku getih.

12 Séptémber:

Dongéng Luar Biasa: Lima carita Edgar Allan Poe anu paling kawéntar dihirupkeun dina antologi animasi anu ngajentul sacara visual ieu, anu nampilkeun sababaraha tokoh anu paling dipikacinta dina sajarah pilem horor.

19 Séptémber:

Kuburan Teror: Dina Lebaran, sakelompok mahasiswa kedokteran maok mayit pembunuh séri tina kamar mayit sareng ngangkat anjeunna tina maot, teu kahaja nempatkeun diri sareng sakelompok budak ngora di lingkungan bahaya.

Garong kuburan: Rumaja ngahaja ngahirupkeun deui pembunuh syetan anu nargétkeun putri kaptén pulisi lokal pikeun ngalahirkeun dajjal.

26 Séptémber:

budi survivor: Hiji-hijina anu salamet tina kacilakaan pesawat dihantui ku parasaan anu teu pantes salamet. jalma maot mimiti datang sanggeus manehna pikeun ngumpulkeun dirina.

Trik atanapi Ngaruwat: A babysitter nyangkut lalajo leuwih hiji brat ngora dina Lebaran wengi anu terus maén pranks galak on dirina. Pikeun nambahan kasulitan anjeunna, bapa anu gila budak éta kabur ti suaka sareng ngarencanakeun kunjungan.

Klik pikeun mairan
0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

Movies

Adaptasi 'Anak Jagung' Ditujukeun ka Bioskop sareng Ngageter

dimuat

on

Ayeuna parantos ampir 40 taun Linda Hamilton jeung Peter horton ngagaduhan kana eta kalawan "Anjeunna anu walks tukangeun barisan,"Dina Fritz Kiersch urang Barudak jagong, dumasar kana carita ku Stephen King.

Kiwari, Bates waktos ngalaporkeun yén film sutradara Kurt Wimmer tungtungna bakal meunang release téater dina Maret 3, Jeung Shudder siaran release on Maret 21. Tapi entong bungah teuing, sabab ieu sanés remake atanapi reboot. Wimmer parantos nyarios yén versi ieu "ampir teu aya hubunganana" sareng carita pondok asli King atanapi pilem '84.

"Urang balik deui ka carita na bebas pakait ti dinya," ngawartoskeun sutradara macem.

Anjeun tiasa ogé perhatikeun tanggal produksina nyaéta 2020. Ieu mangrupikeun warta anu ageung nalika Wimmer badé syuting pilem na di Australia salami pandémik COVID. Ngaliwatan protokol kaamanan kaasup jarak sosial, aranjeunna junun meunang ngaliwatan éta.

nu ngasilkeun Lucas Foster ceuk dina waktos éta, "Anjeun tiasa téori sadayana anjeun resep ngeunaan protokol kaamanan, tapi dugi ka meunang on set, anjeun teu bener nyaho. Tapi kuring ayeuna tiasa nyarioskeun ka anjeun mustahil pikeun ngajaga awak kaméra jarak 1.5 méter.

Ieu diropéa nyandak carita pondok Raja teu némbongan ngalibetkeun pasangan nikah dina perjalanan jalan pisan. Sabalikna, éta mangrupikeun carita asal-usul ngeunaan kumaha sadayana sawawa di kota alit nyumponan tungtung pembunuhanana.

"Barudak jagong nuturkeun budak awéwé 12 taun di Nebraska anu kasurupan ku roh dina ladang jagung anu maot. Anjeunna ngarekrut murangkalih sanés di kota alitna pikeun ngamuk sareng maéhan sadaya déwasa sareng saha waé anu nentang anjeunna. Budak SMA anu terang anu henteu saluyu sareng rencana éta mangrupikeun hiji-hijina harepan kota pikeun salamet. — Bates waktos

Pastikeun tetep mariksa deui ka iHorror pikeun trailer sakali turun. Sareng hayu urang terang naha anjeun resep kana konsép ngajauhan tina carita aslina, atanapi upami anjeun resep nuturkeun carita pondok Raja anu langkung caket.

Continue Reading

Harita pilem

[Sundance Review] Brutal 'Talk to Me' Bisa Jadi Judul Midnight Best Festival

dimuat

on

Pilem horor Australia mangrupikeun sababaraha genre anu pangsaéna. Aranjeunna teu sieun nyorong wates duanana carita atawa gore. Katingali ti mimiti éta Nyarios ka abdi geus pindah meuntas - cara meuntas - maranéhanana garis sarua. 

Dina pilem ieu, zoomers bray dina crossfire gaib sanggeus ngajalankeun tantangan seance trendi ku ngagunakeun leungeun dilestarikan jeung leungeun tina psikis a. Ieu gateway maranéhna pikeun dunya séjén tempat sétan plot pikeun ngamanipulasi kahirupan manusa. Sadaya anu diperyogikeun nyaéta sasalaman panangan sapertos kaulinan karnaval "nguji kakuatan anjeun" pikeun ngahubungi. Éta ogé ékspérimén siap Tik Tok anu saé dimana pandangan sigana bakal naék.

Kalayan sagala kamewahan rumaja, nalika réréncangan ieu ngumpul, karasaeun sapertos HBO euforia sareng Conjuring pulas. Abdi malah bakal dugi ka ngabandingkeun éta The Jahat Dead, monster di dieu téh sagampil sengit na awon. Aya ogé anu beurat James Wan pangaruh ti tukang na Insidious poé. Gandeng sagala hal ieu kalawan a Creepypasta-tipe carita tur anjeun tiasa ngabayangkeun jenis naraka naon anu bakal meuntas ngaliwatan.

Mimitina, para rumaja seneng-seneng diilikan hiji-hiji, syuting unggal skenario. Nyaéta dugi ka salah sahijina kajantenan ku roh anu kuat anu nganyenyeri hostna ku cara maksa anjeunna ngabakar sirahna kana permukaan anu keras. Tapi teu saméméh manipulasi anjeunna noyod kaluar panon sorangan lajeng squeamishly ngajalankeun dina basa-na-sadaya-make-kaluar sési kalawan bulldog piaraan. Anjeun maca éta katuhu.

Kakejaman teu ditungtungan. 

Para déwasa yakin yén rumaja ngalakukeun ubar-ubaran keras saatosna tatu. Mun ukur ubar nyata éta kasus. Barudak meunang "luhureun" dina harta ieu, tapi dina ngalakukeunana, tanpa disadari nyéépkeun liang antara dunya nyata sareng akherat dimana roh-roh jahat datang sareng ngamanipulasi pamilon kaulinan. 

Protagonis urang anu bermasalah, Mia (Sophie Wilde) geus yakin manehna geus nyieun kontak jeung indungna maot ngaliwatan salah sahiji sesi. Ieu momen heartwarming, hiji-hijina, dina barrage relentless gambar disturbing ieu anjeun moal bisa unsee.

Pilem diarahkeun ku YouTuber kembar Danny jeung Michael Philippou. Sanajan sedeng layar leutik maranéhanana, ieu guys boga masa depan dina tempat nu leuwih gede. Nyarios ka abdi mangrupa amalgam gagasan ditambang tapi duo ieu ngajadikeun aranjeunna hadé. Malah sajauh nempel badarat anu ampir sampurna anu anjeun terang dina genre ieu jarang. 

Éta ogé nyegerkeun ningali aranjeunna ngijinkeun karakter utama urang, Mia, laun-laun kana kagila-gilaan tanpa narik stunts anu murah ngan ukur pikeun nenangkeun pamiarsa anu dimaksud. Masing-masing nyingsieunan tujuanana, unggal monster dikembangkeun sareng naon anu kedah dicarioskeun penting.

Wilde henteu kantos ngantepkeun genre éta langkung saé. Manehna muterkeun Mia kalawan rasa subdued tina kalemahan. Anjeun tiasa ningali, upami éta sanés maotna indungna, awéwé ngora ieu moal murag dina perangkap tekanan peer konyol. Pikeun narik éta seueur lapisan kaluar tina aktris sanés mangrupikeun hasil tina bengkel akting anu mahal, tapi mangrupikeun tanda béntang masa depan anu ngasah karajinan na.

Nembongan sutradara ningali bakat di Wilde sareng fokus kana éta tinimbang sababaraha aktor anu sanés. Alexandra Jensen sakumaha Jade muterkeun sahabat supportive, tapi teu ka tingkat gadis final kami biasa. Jeung Joe Manuk sakumaha Riley, nu kasurupan, nyaeta pikasieuneun salaku harbinger naraka.

The Philippou urang meureun screamed kaluar nyaring nalika aktris Samaun Miranda otto (Chilling Adventures of Sabrina, Annabelle: Nyiptakeun) ceuk oke kana naskah. Anjeunna luar biasa dina sagala hal anu anjeunna laksanakeun. Manehna brings Polandia ka pilem geus bersinar.

Teu aya seueur kasalahan anu kedah ditunjukkeun Nyarios ka abdi. Sinématografina pantes dironjatkeun sakedik, sareng ideu koléktif karya-karya kapungkur teu tiasa dipungkir, tapi pilem éta henteu kantos nyobian ningkatkeun ideu ku janten tambahan. Éta sadar pinuh yén éta nginjeum, tapi anu dibayar ku tukang film langkung seueur tibatan anu dicandak.

Nyarios ka abdi mangrupakeun bagéan tina Bagéan tengah peuting Festival Film Sundance 2023.

Continue Reading

Harita pilem

[Sundance Review] 'In My Mother's Skin' nyaéta Dongeng Horrific

dimuat

on

Tina tembakan pambukaan Kenneth Dagatan Dina Kulit Indung Kuring, pemirsa anu warned ngeunaan naon aranjeunna dina keur. Éta mangrupikeun visi mayit anu kalaparan, tapi nalika kaméra nuju ka kénca, aya anu nyoco ka aranjeunna.

Adegan ieu lumangsung dina ahir Perang Dunya II di Filipina. Saurang pamuda anu namina Aldo sareng kulawargana ditawan ku pasukan penjajah Jepang anu ngabajak agamna milarian anu disangka tumpukan emas. 

Aldo huluna kaluar sorangan dina maot peuting pikeun meunangkeun pitulung, ninggalkeun pamajikan gering na (Beauty Gonzalez) jeung dua barudak maranéhanana, hiji putri ngaranna Tala (Felicity Kyle Napuli), sarta putra ngora, Bayani (James Mavie Estrella). Sanggeus sapoé, urut pasti bapana geus ditelasan, sarta pikeun sway pikiran nya, manéhna jeung lanceukna indit kaluar pikeun néangan manéhna, tapi papanggih hiji awewe aneh tapi beautifully diasah dina kabin rundown.

Dagatan (Ma-2018) narik jumlah beurat ti Hansel sareng Gretel dina tahap ieu. Tapi infuses dongeng na gambar horrific nagara perang, kaasup korban pikareueuseun na, beungeut maranéhanana beku di teror ditinggalkeun ka decomposed di buka.

Dina Kulit Indung Kuring: Epicmedia Productions

Salaku tambahan, teu siga dongéng Grimm, antagonis sanés tukang sihir kuno anu pikasieuneun, tapi awéwé geulis anu ngagem ageman regal sareng fascinator jangjang holografik nyorot wajahna. Pilem condong pisan kana simbolisme Virgin Mary. Ieu teu cukup ciptaan Guillermo del Toro mahluk, tapi teu kirang unsettling. 

Sutradara teases panongton na ditangtukeun pikeun tetep panasaran ngeunaan bagian underdeveloped tina storyline. Sababaraha bisa nelepon ieu kaduruk slow. Salaku conto, indung anu gering dipasihan ubar ku putrina - kado anu ditampi ti jurig - tapi épékna katingalina jahat sareng anjeunna katingalina lalaunan kasurupan salami sababaraha dinten. 

Pilem nunjukkeun yén percanten kana hiji hal tina desperation tiasa ngahibur dina jangka pondok, tapi upami kayakinan éta ngan ukur nyamar salaku anu saé, kumaha sacara teu sadar ngadalikeun iman? Sareng telat pikeun ngabatalkeun naon anu parantos dilakukeun? Ieu ogé métafora pikeun perang jeung karanjingan, dua contentions séjén film urang. 

Dina Kulit Indung Kuring: Epicmedia Productions

Ngan bagian tina horor di Dina Kulit Indung Kuring asalna tina milik indung sacara bertahap. Anu sanésna nyaéta kumaha pikiran ngora, sapertos Tala, nalika ditinggalkeun pikeun nyalira sering ngaréspon sacara impulsif tanpa pamikiran kritis. Ieu kontras jeung Disney urang dunya homogenized dimana barudak miboga kamampuh mingpin tanpa pangalaman, nyanghareupan jahat maké alchemy, sarta salamet kaayaan horrific, munculna unscathed mental. 

Pikeun Srikandi urang Tala, kawas Ofelia di Labyrinth Pan urang, alam semesta kasar tempat manehna hirup petunjuk dina jalur ngarah ka alam lamunan. Tapi dunya éta, mantuan dina jangka pondok, sagampil korupsi, ngeusi beasties nipu sorangan.

Naon Dina Kulit Indung Kuring ngajadikeun painfully jelas dina naratif sorangan éta agama, utamana Catholicism, sarta precepts na, eunteung dongeng jeung littered kalawan iman buta. Imah ékspansi Tala parantos ngarobih didedikasikeun ka déwa Katolik tapi kakuatan pelindungna henteu pernah wujud sanajan kakuatan, boh manusa sareng gaib, ngarusak aranjeunna. Dagatan sigana nyarios yén jahat mangrupikeun hiji-hijina kakuatan anu bakal nunjukkeun dirina ka manusa sacara real-time bari iman ngimbangan engké.

Dina Kulit Indung Kuring mangrupa dongéng muluk-muluk Guillermo del Toro urang pangaruh. Landskap anu dipiguraan anu indah dicaangan ku cahayana dina skala kulawu-biru, cocog sareng dunya anu pinuh ku kasieunan sareng tragedi.

Napuli masihan Tala rasa tahan banting dina ambisi buta rumaja na. Anjeunna hoyong janten kakuatan anu nyalametkeun kulawargana, tapi anjeunna sesat. Salaku aktris ngora, ieu tiasa sesah diekspresikeun dina aksi langsung, sigana langkung cocog pikeun sulih sora Disney, tapi Napuli nyandak tantangan kalayan aplomb anu pikasieuneun.

Dagatan (sareng urang anu ningali) terang yén caritana henteu nuju ka tungtung Disney. putri-Na, bloodied jeung kapangaruhan, geus endured teuing pikeun éta. Ieu dina kecap ahir dialog saméméh sks roll yén pilem ieu proyek hikmah na ka panongton, tapi kawas dina paling tungtung dongeng nipu, bener teu aya "Happily Ever After".

Dina Kulit Indung Kuring mangrupakeun bagéan tina Festival Film Sundance 2023 susunan.

Continue Reading