imah Berita Hiburan Pikasediheun 50 Pilem Ngerik Heboh kanggo Ditonton di Tubi

50 Pilem Ngerik Heboh kanggo Ditonton di Tubi

by Brianna Spieldenner
26,618 pintonan
Pilem Ngerik Heboh kanggo Ditonton di Tubi

Kalayan ampir sadaya jalma anu cicing di bumi ayeuna, situs streaming ngagaduhan latihan anu teu disangka-sangka. Seueur jalma parantos ngiringan ka Netflix, Amazon Prime, sareng Hulu ngantosan karantina. Ladén streaming Tubi, siga kitu, sigana teu meunang ngukus teuing, sanaos gratis pisan. Upami anjeun ngagaduhan waktos luang dina panangan anjeun (anu urang sadayana lakukeun), luangkeun waktos kanggo nonton 50 pilem horor anu hébat dina Tubi ayeuna!

Éta panginten anu mangrupikeun éta jasa streaming gratis, aranjeunna moal ngagaduhan katalog anu saé kanggo dipilih, tapi éta sanés masalah pikeun ton pilem horor anu hébat pikeun ditonton di Tubi. Kuring parantos ngaorganisasikeun pilem kana lima kategori: pilem horor klasik, pilem horor anu pikareueuseun sareng pikasieuneun, pilem horor asing, komedi pikaseurieun sareng komedi pikaseurieun, sareng mendakan pilem horor rekaman. Janten, baca di handap pikeun mariksa pilem horor anu pangsaéna kanggo ditonton di Tubi!


Pilem Horor Palasik dina Tubi

Texas Chain Saw Massacre (1974): Dongéng anu ngareureuwas Tobe Hooper ngeunaan Kulawarga Sawyer kanibalistik, nyebrang Texas saurang nonoman dina hiji waktos!

Hellraiser (1987): Taun '80an gélo, pilem ieu langkung gélo. Kotak teka-teki interdiménsi, zombie tanpa kulit, BDSM, setan anu dibaju kalayan saé, sareng ember getih. Pilem ieu gaduh sadayana.

Suspiria (1977): Salah sahiji pilem Giallo anu paling terkenal diarahkeun ku legenda Dario Argento. Sintip warna-warni ieu nuturkeun hiji mojang Amérika anu ngadaptar di akademi tarian bergengsi Jerman anu cicingeun dijalankeun ku tukang sihir. 

Poé Paéh (1985): Susulan anu sohor ka Peuting George Romero sareng Subuh Orang Mati. Sakelompok élmuwan sareng personil militér nyangkut dina jero taneuh handapeun kiamat zombie ngancam aranjeunna di luhur. 

Karnaval Jiwa (1962): Pilem hideung bodas anu henteu pati ngaapresiasi dimana kajadian anu anéh mimiti kajadian ka awéwé saatos kacilakaan mobil anu parah.

Klowns Killer Ti Spasi Outer (1988): Pilem horor anu unik ieu ngagaduhan mahluk luar angkasa anu nyamar salaku badut anu meneror kota Amérika. 

Kemah Saré (1983): Kamp usum panas ieu tos aya slasher nyaéta definisi campy, sareng tungtungna anjeun émut. 

Rabid (1977): Pilem zombie anu séhat sareng didamel séksual David Cronenberg. Hiji awéwé ngora mekarkeun kamekaran anu anéh anu ngajantenkeun dirina hoyong pisan getih saatos operasi parah saatos kacilakaan motor.

Jahé Snaps (2000): Pilem umur awéwé ieu panginten pilem werewolf anu paling seger anu anjeun kantos tingali. Pangaruh praktis anu gory utamina saé.

Pembantaian Partai Tilem (1982): Maniac bor-ngagaleuh crazed ngaganggu pésta slumber-muatan séks dina pilem slasher klasik ieu. Éta ogé ngalakukeun sakedik nyindiran genre slasher ku cara anu cukup payun waktosna. 

Translate »