Connect with kami

wartos

5 Pidéo TikTok Paranormal Nyingsieunan Jutaan Panémbong

dimuat

on

TikTok mangrupa tempat hébat hiji seuri. Tapi, éta ogé tiasa pikasieuneun. Anyar-anyar ieu aplikasi parantos janten pilihan pikeun newak hantu sareng pidéo pikasieuneun sanés. Sababaraha urang ngagunakeun jasa pikeun ngadokumentasikeun haunting sareng ngabalikeun sababaraha gambar anu pikaresepeun.

Hatur nuhun ka YouTubers intrepid kawas Nuke's Top 5 jeung hantu agrégat séjén saluran, video ghostly ieu jadi loba sadia ka umum. Kami geus dipilih sababaraha sarta nempatkeun aranjeunna handap pikeun meunang réaksi anjeun; aranjeunna nyata, palsu, atawa undecided? Hayu urang terang dina komentar.

A Leungeun dina pacilingan

TikTok vlogger Steph Garza nyarios yén anjeunna mésér boneka. Numutkeun kana Nuke's Top 5 éta boneka ieu ngabalukarkeun hal aneh lumangsung di imahna di Mexico. Steph ngalungkeun boneka éta, tapi éta ngan ukur awal huru-hara. Aya sora barudak ghostly di sabudeureun imah jeung kajadian aneh lianna. Tapi dina hiji wengi hantu ngajantenkeun ayana sareng Steph nangkep sadayana dina pidéo:

@_.mandi

Ahora si estaba nerviosa jaja 🥺 ¿Alguna otra prueba? #hantu #hantu #teror #paranormal

♬ sonido asli – :::BathorY:::

Hal dina Jandéla

Pareidolia mangrupikeun kaayaan dimana anjeun ningali barang dina objék anu henteu aya. Salaku conto, upami anjeun ningali gambar dina méga atanapi Yesus dina roti bakar anjeun, éta mangrupikeun bentuk Pareidolia. Ieu TikTok Pangguna panginten parantos kaserang Pareidolia nalika ningali kana jandelana. Anu katingalina kaca kotor sigana anu sanés.

Poltergeist lapar

Barudak sok ningali hal-hal anu henteu aya ku kituna kolotna biasana teu malire paguneman hiji-sisina. Tapi kumaha upami anjeun ningali nyalira? Caregiver ieu nyobian pikeun meungpeuk kaluar noises playtime dugi anjeunna nyekel hiji hal kaluar tina sudut panon na. Tétéla, éta waktu snack na poltergeist ieu siap santap.

Imah Bibi

Tetep di bumi anu sanés anjeun nyalira tiasa janten setrés, khususna upami bumi parantos lami sareng pinuh ku keritik sareng sambel acak. Gent miskin ieu henteu ngan ukur nampi kamar tamu nganggo sapédah latihan vintage tapi kedah ngabagikeunana sareng batur sakamar anu teu katingali. whispers sarta noises aneh ngajaga anjeunna tina nodding dipareuman jeung eta sadayana ngakibatkeun kaluar gancang na mudahan a Hilton.

Big Scream TV

Nalika hantu parah dugi ka ngarecah anjeun, waktosna pikeun nimbangkeun deui kaayaan hirup anjeun. Lalaki sepuh ieu ngaliwat waktos anu susah. Henteu ngan ukur lotengna ribut ku énergi paranormal, hantu tétéla gaduh masalah sareng kotak TV layar ageung na. Korsi dapur glider sakuliah kamar, panto loteng Pops muka sorangan, sarta goresan muncul dina panangan na kaluar tina nowhere. Katambah-tambah geus poe-poe teu sare.

Salaku kalawan lolobana ieu "hantu bray on kaméra" klip, Anjeun kudu mutuskeun aranjeunna nyata atawa palsu. Sanaos sababaraha gampang ditilik, anu sanés tiasa nyandak anjeun ningali kadua. Hayu urang terang naon pikiran anjeun ngeunaan klip di luhur na, lajengkeun, jeung bagikeun sababaraha anjeun sorangan dina komentar di dieu.

Bonus Klip

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Klik pikeun mairan

Anjeun kedah asup pikeun masangkeun koméntar Lebet

Leave a Reply

redaksi

Dugaan urut Anggota Staf Museum Haunted Tattles on Zak Bagans

dimuat

on

zak bagans haunted museum ihorror

Zak Bagans geus meunang bum rap lately berkat sababaraha urut na Petualangan Hantu teammates. Tapi anjeunna ogé nuju dipanggang ku salah sahiji na disangka tilas Museum Angker pagawé di Las Vegas

Anggota tim semu nyandak kana reddit dina AMA (Ask Me Anything), ngondang palanggan pikeun naroskeun aranjeunna ngeunaan padamelan na kalebet detil juicy ngeunaan bos anu kasohor. Ieu ngakibatkeun windfall tina queries nu datang jeung sababaraha waleran héran. 

Bagans mangrupikeun salah sahiji anu munggaran nyandak kamampuan moro hantu na kana televisi nyiptakeun acara realitas anu suksés anu nampilkeun sababaraha tempat anu paling angker di dunya. Ditambah sareng penampilanna anu saé, histrionik réaktif sareng karesep pikeun ngawangun tegangan Petualangan Hantu janten fenomena budaya pop. 

Sapanjang perjalananna, Bagans mimiti ngumpulkeun barang-barang anu dilaknat cukup pikeun ngeusian imah vintage di Nevada anu ahirna anjeunna didamel deui. jeung ngaranna Museum Haunted. Sémah tiasa nganjang kempelan na pikeun fee a tur diarahkeun ngaliwatan loba kamar na ku pituduh wisata.

Saluran YouTube The SneezingMonyet nampilkeun utas AMA Reddit dina saluranna kalayan pembaruan anu bakal diturutan.

Kusabab urut pagawe teu bisa, atawa moal, diverifikasi, cukup disebutkeun yen euweuh wangsit dina sawala lengthy kudu dianggap kanyataan. Ieu tiasa janten mantan karyawan anu teu puas sareng teu aya anu langkung saé tibatan ngobrol ngeunaan ikon televisi anu parantos nampilkeun acara na dina hawa salami 16 taun. Atawa, sababaraha eta bisa jadi bener.

Tapi éta pikeun anjeun mutuskeun.

Monyét Bersin

Monyét Bersin

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Continue Reading

Movies

Stephen King 'The Monkey' Sells to Neon, James Wan Co-Producing

dimuat

on

Lumayan wae sapotong tulisan ti Stephen King geus asak pikeun adaptasi pilem. Anu saterusna nyaéta carita pondok taun 1980 anu dimuat dina antologi taun 1985 Awak Rorongkong, husus Monyét. warta nu peupeus ku Bates waktos nyebutkeun Neon meunang perang Panawaran sarta film bakal dirilis dina 2025.

Distributor indit gaga nyoba ngamankeun hak jeung Neon nu meunangna dilaporkeun mayar tujuh inohong pikeun pilem horor.

Numutkeun Deadline: "Dina Monyét, Nalika sadulur kembar Hal sarta Bill manggihan kaulinan monyét heubeul bapana di loteng, runtuyan maot pikareueuseun mimiti lumangsung di sabudeureun éta. Dulur-dulur mutuskeun pikeun ngalungkeun monyét sareng teraskeun kahirupanna, teras-terasan salami mangtaun-taun. Tapi nalika maotna anu misterius dimimitian deui, sadulur-sadulur kedah ngahijikeun deui pikeun milari jalan pikeun ngancurkeun monyét pikeun hadé sateuacan nyandak nyawa sadayana anu caket sareng aranjeunna. Theo James muterkeun si kembar dina taun engké. [Christian] Convery maénkeun kembar ngora. ”

Pilem diarahkeun ku Osgood (Oz) Perkins anu proyek buzz-mabok ayeuna, Suku panjang dileupaskeun dina Juli 12.

Pilem ieu ogé dibintanginya, Tatiana Maslany (Manéhna–Hulk: Pangacara di Hukum), Elijah Wood (Lord Of The Cingcin), Colin O'Brien (wonka), Rohan Campbell (The Hardy Boys) jeung Sarah Levy (Schitt's Creek).

James Wan jeung Michael Clear urang banner Robot atom gaduh kiridit produksi.

Dina 2023 film pondok diarahkeun ku Spencer Sherry ieu diadaptasi tina raja carita. Éta pilem ayeuna nuju touring pasar festival pilem tapi anjeun tiasa ningali trailer di handap.

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Continue Reading

daptar

Yay atanapi Nay: Naon Anu Alus sareng Buruk dina Horor Minggu Ieu: 5/13 dugi ka 5/17

dimuat

on

wéw

labuh teu meunang hiji tapi dua urut. Ieu warta hébat sabab ayeuna urang terang CGI goréng bisa sadar dipaliré lamun sagalana sejenna jadi hébat. 

wéw

Hiji lalaki dilabélan a waktos ngumbara saatos disangka asup taman héd dina 30s sarta exiting poé saterusna dina 60s na. Upami sihirna leres, urang tungtungna tiasa uih deui sareng ngobrol Jason blum pas saatos Kagiatan paranormal sarta nyieun anjeunna janji moal noél an Exorcist film. 

Entong

Méja Kopi. Ieu meureun nu kahiji waktos kami geus ngusulkeun spoiling film saméméh sabenerna ningali eta. Antosan. Meureun urang manja Old ku suggesting anjeun teu balik ningali eta. 

Entong

Prolific B moviemaker Sadér Corman maot di 98. Anjeunna masihan loba aktor sarta sutradara kasempetan di Hollywood, sababaraha bakal nuluykeun meunang panghargaan utama. Pilem-pilemna ngerakeun, sering sesah tapi sok ngeusi haté. 

wéw

Badut Motel janten trilogi. Filmmakers horor Indy mirah teu micromanaged ku eksekutif studio euyeub tur kuat ambéh maranéhanana bisa senang jeung bahan maranéhanana, sarta naon tempat hadé pikeun laksana kabebasan éta ti di motel gurun creepy di Nevada lorded leuwih ku ratusan badut. 

Entong

A Jason Semesta diumumkeun nu ngajangjikeun loba gurat "aktivasina" dina Jumaah nu 13th jagat raya. Sanaos definisi tina "aktivasina" henteu pernah dijelaskeun sacara lengkep, éta nyababkeun urang percaya yén éta mangrupikeun salah ketik pikeun "transaksi" sahingga pamaén Fortnite nyeken ku kulit Jason anu ngagem topéng hoki régulasi non-IP. 

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Continue Reading