Connect with kami

daptar

5 Pilem pikasieuneun anu anjeun tiasa sono

dimuat

on

Daniel Sanés Nyata

Salaku kipas horor sorangan, abdi terang kumaha sibuk urang bisa meunang. Antara lalajo Ngimpina di Elm Street 3 on ulang tur ngadangukeun podcast ngeunaan Ngimpina di Elm Street 3 di ulang, anu boga waktu pikeun lalajo satengah belasan film horor anyar nu sigana dileupaskeun unggal minggu? Untungna, éta naha anjeun gaduh kami di iHorror.

Kuring parantos ngalaksanakeun tugas anu pikasieuneun pikeun ningali unggal pilem horor anu kuring tiasa kéngingkeun. Kuring geus sifted ngaliwatan ratusan no-plot B-pilem sarta kaluar sisi séjén kalawan daptar sampurna-curated nu mudahan bakal mantuan malah connoisseurs horor seasoned manggihan hal anyar. Upami film-film ieu gagal ngeusian kakosongan pikeun anjeun wartosan kuring dina koméntar.

Southbound

Hayu atuh naroskeun ieu, naha anjeun mikaresep sakumpulan carita leutik anu dijejeran dina carita anu langkung ageung dina usaha ngadamel plot anu kohesif? Lajeng kasampak euweuh salajengna ti Southbound. antologi ieu dibawa ka anjeun ku sababaraha hitters beurat di dunya horor; Disutradaraan ku Roxanne Benjamin (V / H / S.), Matt Bettinelli Olpin (Siap atanapi henteu), Sarta David bruckner (Wengi Peuting). 

Pilem ieu gaduh sadayana: monster rorongkong ngalayang, pom bensin waktos-looping, hantu anu masihan petunjuk operasi dina telepon, sareng bagean kultus sorangan. Southbound ngahontal campuran sampurna duanana teror jeung camp, hal loba antologi ragrag pondok on. Ngan tong nyobian nganalisa ieu teuing - Southbound nyaéta pilem anu henteu ngantep plot ngahalangan jalan caritana. 


Punch Getih

Naha anjeun resep pilem waktos loop? Naha anjeun hoyong mendakan resep meth anu sampurna? Upami jawaban kana salah sahiji patarosan ieu leres, maka kuring gaduh pilem pikeun anjeun. Dibintanginya Milo Cawthorne anu luar biasa (Patigasm), jeung Olivia Tennet (Gusti tina Cingcin: The Dua Towers), Punch Getih wani nanya, naha anjeun bakal bosen maehan si brengsek sarua unggal poé? 

Pilem ieu henteu serius teuing sareng tiasa nyiptakeun perjalanan anu pikaresepeun pikeun panongton. Sanaos ieu sanés pilem loop waktos pangsaéna anu kantos dilakukeun - éta bakal Groundhog Day - kimia antara Cawthorne sareng Tennet leres-leres ngajantenkeun pilem éta. Lamun Anjeun keur pilari sababaraha laughs kalawan horor anjeun kuring nyarankeun Punch Getih


Aranjeunna Sigana Jalma

Abdi resep film horor anu ngajantenkeun kuring kosong nalika sks ngagulung. Aranjeunna Sigana Jalma accomplishes persis éta. Dibintanginya Evan Dumouchel (Sirineu), jeung Margaret Ying Drake (Nalika Kuring Ngonsumsi Anjeun), Aranjeunna Sigana Jalma nanyakeun, sabaraha jauh anjeun daék indit pikeun nyalametkeun babaturan?

Dina manah pilem ieu carita dua babaturan nyoba nyambung deui sanggeus sababaraha waktu papisah. Hanjakal keur aranjeunna, perang impending nempatkeun hubungan ieu ujian. pilem ieu complemented ku entrancing imagery sarta soundtrack kahariwang-inducing. Upami anjeun milarian pilem anu langkung abstrak, teras parios Aranjeunna Sigana Jalma.


Daniel Sanés Nyata

Dinten ieu sigana unggal pilem nyobian kas dina nostalgia urang. Daniel Sanés Nyata ngali jero tong éta sareng nyandak hiji hal tina sadaya budak leutik urang - babaturan imajinér urang. Dibintanginya Patrick Schwarzenegger (Pramuka Guide to The Zombie Apocalypse), sarta Miles Robbins (Lebaran 2018), pilem ieu dicekel anjeun ti adegan pisan munggaran tur teu ngantep indit.

Sanajan topik babaturan imajinér jadi saeutik ... overbearing geus dipigawé saméméh, Daniel Sanés Nyata nyandak gagasan ieu ka extremes anyar. Ngagabungkeun dialog cemerlang jeung tegangan peujit-wrenching, pilem ieu bakal boga anjeun neangan pitunjuk sapanjang runtime na. Upami anjeun hoyong pulas seger dina ide anu lami, pariksa Daniel Sanés Nyata


Urang Teruskeun

Naon anu anjeun bakal masihan pikeun terang upami aya akhirat? Éta patarosan anu diajukeun ku Urang Teruskeun. Diarahkeun ku Jesse Holland (Jalan Bata Konéng), jeung Andy Mitton (The Dukun dina Jandela), Urang Teruskeun nawarkeun glimpse pikasieuneun kana alam baka. 

Henteu ngan éta pilem ieu downright pikasieuneun, tapi sakabeh pilem ieu ngeusi hiji halimun impenetrable of Melancholy. Carita anu dipasihkeun ka urang mangrupikeun drama tilu-aksi ngeunaan tragedi sareng panebusan. Teu sering film horor muncul anu karasaeun unik, tapi Urang Teruskeun nganteurkeun. Lamun Anjeun keur pilari hal terrifyingly harepanana, pariksa kaluar Urang Teruskeun.

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Klik pikeun mairan

Anjeun kedah asup pikeun masangkeun koméntar Lebet

Leave a Reply

daptar

Yay atanapi Nay: Naon Anu Alus sareng Buruk dina Horor Minggu Ieu: 5/13 dugi ka 5/17

dimuat

on

wéw

labuh teu meunang hiji tapi dua urut. Ieu warta hébat sabab ayeuna urang terang CGI goréng bisa sadar dipaliré lamun sagalana sejenna jadi hébat. 

wéw

Hiji lalaki dilabélan a waktos ngumbara saatos disangka asup taman héd dina 30s sarta exiting poé saterusna dina 60s na. Upami sihirna leres, urang tungtungna tiasa uih deui sareng ngobrol Jason blum pas saatos Kagiatan paranormal sarta nyieun anjeunna janji moal noél an Exorcist film. 

Entong

Méja Kopi. Ieu meureun nu kahiji waktos kami geus ngusulkeun spoiling film saméméh sabenerna ningali eta. Antosan. Meureun urang manja Old ku suggesting anjeun teu balik ningali eta. 

Entong

Prolific B moviemaker Sadér Corman maot di 98. Anjeunna masihan loba aktor sarta sutradara kasempetan di Hollywood, sababaraha bakal nuluykeun meunang panghargaan utama. Pilem-pilemna ngerakeun, sering sesah tapi sok ngeusi haté. 

wéw

Badut Motel janten trilogi. Filmmakers horor Indy mirah teu micromanaged ku eksekutif studio euyeub tur kuat ambéh maranéhanana bisa senang jeung bahan maranéhanana, sarta naon tempat hadé pikeun laksana kabebasan éta ti di motel gurun creepy di Nevada lorded leuwih ku ratusan badut. 

Entong

A Jason Semesta diumumkeun nu ngajangjikeun loba gurat "aktivasina" dina Jumaah nu 13th jagat raya. Sanaos definisi tina "aktivasina" henteu pernah dijelaskeun sacara lengkep, éta nyababkeun urang percaya yén éta mangrupikeun salah ketik pikeun "transaksi" sahingga pamaén Fortnite nyeken ku kulit Jason anu ngagem topéng hoki régulasi non-IP. 

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Continue Reading

redaksi

Yay atanapi Nay: Naon Anu Alus sareng Buruk dina Horor Minggu Ieu: 5/6 dugi ka 5/10

dimuat

on

warta pilem horor jeung ulasan

Wilujeng sumping Yeuh atawa Nay a mini pos mingguan ngeunaan naon Jigana warta alus jeung goréng dina komunitas horor ditulis dina sakumpulan kacamatan-ukuran. Ieu kanggo minggu 5 Méi dugi ka 10 Méi.

panah:

Di Alam Lodaya dijieun aya nu ngejat di Chicago Kritik Film Fest saringan. Ieu kahiji kalina taun ieu yén kritikus gering dina pilem nu teu a blumhouse pilem. 

dina pilem horor alam telenges

henteu:

Tiiseun Radio ditarik kaluar tina ulang of Kabur Ti New York. Darn, urang hoyong ningali Snake nyobian kabur ka agam anu dikonci jauh anu pinuh ku "gila" distopean New York City.

panah:

A anyar Twisters serelek trailerped, fokus kana kakuatan kuat alam nu luh ngaliwatan kota désa. Éta alternatif anu saé pikeun ningali calon ngalakukeun hal anu sami dina warta lokal salami siklus pers présidén taun ieu.  

henteu:

nu ngasilkeun Bryan Fuller leumpang jauh ti A24 urang Jumaah runtuyan 13 Camp Kristal Lake nyatakeun studio hoyong angkat "cara anu béda." Saatos dua taun pamekaran pikeun séri horor sigana cara éta henteu kalebet ideu ti jalma-jalma anu leres-leres terang naon anu diomongkeunana: fans dina subreddit.

kiristal

panah:

ahirna, Si Jangkung ti Phantasm meunang sorangan Funko Pop! Karunya pausahaan kaulinan anu gagal. Ieu masihan harti anyar pikeun garis kawentar Angus Scrimm tina pilem: "Anjeun maénkeun kaulinan alus ... tapi kaulinan geus réngsé. Ayeuna anjeun maot!”

Phantasm jangkung lalaki Funko pop

henteu:

Raja maén bal Travis Kelce ngagabung anyar Ryan Murphy proyék horor salaku aktor pangrojong. Anjeunna ngagaduhan langkung pencét tibatan pengumuman Dahmer urang juara Emmy Niecy Nash-Betts sabenerna meunang kalungguhan. 

travis-kelce-grotesquerie
Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Continue Reading

daptar

Sorotan Horor Indie: Buka Sieun Karesep Anjeun salajengna [Daptar]

dimuat

on

Manggihan gems disumputkeun di dunya bioskop tiasa thrilling, utamana lamun datang ka pilem indie, dimana kreativitas mindeng flourishes tanpa konstrain tina budgets masif. Pikeun ngabantosan para peminat pilem mendakan karya-karya anu kirang dikenal ieu, kami parantos nyusun daptar khusus pilem horor indie. Sampurna pikeun anu ngahargaan underdog sareng resep ngadukung bakat anu muncul, daptar ieu mangrupikeun gerbang anjeun pikeun berpotensi mendakan sutradara, aktor, atanapi franchise horor karesep anjeun. Unggal éntri ngawengku synopsis ringkes tur, lamun sadia, trailer pikeun masihan anjeun rasa tina pikagumbiraeun tulang tonggong-chilling nu ngantosan.

Teu waras Kawas Kuring?

Teu waras Kawas Kuring? Trailer resmi

Diarahkeun ku Chip Joslin, naratif sengit ieu museur ka Samaun tempur anu, nalika uih deui ti tugas luar negeri, janten tersangka utama pikeun ngaleungitkeun misteri kabogohna. Wrongfully disabit sarta incarcerated dina suaka méntal salila salapan taun, anjeunna ahirna dileupaskeun sarta néangan unravel bebeneran jeung neangan kaadilan. Pemeran éta gaduh bakat anu kasohor kalebet juara Golden Globe sareng nominasi Academy Award Eric Roberts, sareng Samantha Reddy, Jack Maxwell, Paul Kolker, sareng Meg Hobgood.

"Insane Like Me?" debut dina Cable sareng Digital VOD on June 4, 2024.


Silent Hill: The Room - Pilem Pondok

Silent Hill: The Room Studi Short

Henry Townshend hudang di apartemen na, manggihan eta dipasung Cicing ti jero... Film kipas dumasar kana kaulinan Silent Hill 4: The Room ku Konami.

Awak konci & Cast:

  • Panulis, Sutradara, Produser, Editor, VFX: Nick Merola
  • dibintanginya: Brian Dole sakumaha Henry Townshend, Thea Henry
  • Diréktur Fotografi: Eric Téti
  • Desain Produksi: Alexandra Winsby
  • disada: Thomas Wynn
  • musik: Akira yamaoka
  • Asisten kaméra: Palabuhan Hailey
  • Gaffer: Prannoy Jacob
  • SFX Makeup: Kayla Vancil
  • Seni PA: Haddie Webster
  • Koréksi Warna: Mateus Greenberg
  • Kolaborasi VFX: Kyle Jurgia
  • Asisten Produksi: Brandom Weavil, Lauren Smith, Steve Visbeck

Alien Hunt

Alien Hunt Trailer resmi

Dina perjalanan moro di gurun, sakelompok duduluran mendakan pos militér anu ditinggalkeun di bumina, tapi naha éta sigana? lalampahan maranéhanana nyokot péngkolan jahat nalika maranéhna manggihan diri nyanghareupan off ngalawan tentara relentless mahluk tambahan-terestrial. Ujug-ujug, tukang moro jadi nu diburu. Skuad prajurit asing anu kuat moal eureun pikeun ngabasmi musuh sareng dina perang anu luar biasa, pangperangan pikeun salamet, éta maéhan atanapi dibunuh Alien Hunt.

Ieu merk-anyar sci-fi horor ti sutradara Aaron Mirtes (Robot RiotThe OctoGames, The Bigfoot Trap, Dicét dina Getih) disetél pikeun premiere AS na on Mungkin 14, 2024.


Si Hangman

Si Hangman Trailer resmi

Pikeun nambal hubungan troubled maranéhanana, a tengah-yuswa door-to-panto salesman, Leon, nyandak putrana rumaja dina lalampahan kémping kana Appalachia désa jero. Saeutik anu aranjeunna terang ngeunaan rahasia anu jahat di daérah pagunungan. A kultus lokal geus ngagero hiji sétan jahat lahir tina hate jeung nyeri, dipikawanoh ku maranehna salaku The Hangman, sarta ayeuna mayit geus mimiti numpuk. Leon hudang isuk-isuk pikeun manggihan yén putrana leungit. Pikeun mendakan anjeunna, Leon kedah nyanghareupan kultus pembunuhan sareng monster haus getih Si Hangman.

Si Hangman bakal boga dimimitian sandiwara kawates bisa 31. Pilem éta bakal sayogi pikeun nyéwa atanapi ngagaleuh dina pidéo-on-demand (VOD) dimimitian June 4th.

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Continue Reading