imah Berita Hiburan Pikasediheun Kieu Kana Langkung 25 Taun Guillermo Del Toro!

Kieu Kana Langkung 25 Taun Guillermo Del Toro!

by Shaun Horton

Aya seueur nami anu dipikaterang ku pameget Horror salaku sutradara, panulis, sareng produser anu luar biasa: Alfred Hitchcock, Wes Craven, George Romero. Sapuluh, dua puluh, tilu puluh taun ti ayeuna, aranjeunna ogé bakal nyarios ngeunaan jalma sapertos James Wan, Eli Roth, sareng tangtosna, Guillermo Del Toro.

Dilahirkeun dina 9 Oktober 1964 di Guadalajara, Jalisco, Mexico, Del Toro ngembangkeun minat mimiti ngadamel pilem sareng damel ti saprak éta. Bagéan break-out kahijina nyaéta Cronos di 1993, dileupaskeun munggaran di Méksiko sateuacan ngembang sacara internasional. Pilem horor, anu dibéntangan Frederico Luppi sareng Ron Perlman, kéngingkeun dua puluh dua penghargaan anu matak.

Pilemna anu salajengna mangrupikeun léngkah munggaranna kana Hollywood sareng taun 1997 meniru, anu, sanaos sanés gagal ku naon waé, sanés anu disebat saha waé blokbuster. menirupanarimaan, digabungkeun sareng sababaraha rasa teu resep dina cara Hollywood ngajalankeun hal-hal, diideuan Guillermo Del Toro pikeun balik deui ka Mexico sareng mendakan perusahaan produksi na, anu teras ngahasilkeun 2001 Tulang tonggong Iblis, kasuksésan kritis anu sanés. Anjeunna teras deui ka Hollywood, nyandak tugas langsung pikeun Agul 2, masihan pamirsa umum Amérika rasa anu kuat mimiti na tina Del Toro Brand.

Gambar kahadean tina tasteofcinema.com

Ti saprak éta, Guillermo Del Toro parantos janten nami horor anu fantastis, ngadamel pilem sapertos Hellboy sareng éta sekuel, Labyrinth Pan urang, sarta pasisian Pasifik. Anjeunna ogé nyerat skrining layar pikeun taun 2010an Entong Sieun Ka Gelap, Trilogi Hobbit, layung Puncak, sareng sadayana ngajalankeun tina galur nu dina TV.

Ayeuna, anjeunna nuju damel nyebarkeun pipikiranana anu poék hebat kana carita klasik ngeunaan Pinocchio, ogé séri televisi anyar anu judulna Karnaval Baris.

Tapi pilem henteu sadayana anu anjeunna damel. Mimiti taun ieu anjeunna ngagabung sareng Patron pikeun nyiptakeun Tequila unik dumasar ka kampung halaman na.

Gambar kahadean tina foodandwine.com

Janten, angkat gelas ka Guillermo Del Toro sareng mangtaun-taun langkung anjeunna ngabagi pandanganana anu twisted, surealis sareng dunya!

Gambar anu dipasihkeun ku syfy.com

 

 

 

Posts Related

Translate »