imah Berita Hiburan Pikasediheun '1984' Bakal Mangsa Terpendak AHS Kantos

'1984' Bakal Mangsa Terpendak AHS Kantos

by Timoteus Rawles
705 pintonan

Aya anu resep, aya ogé anu henteu, tapi AHS: 1984 bakal aya usum na finale dina 14 Nopémber, ngajantenkeun éta usum pondok pikeun séri sajauh ieu.

1984 nyaeta konsép anéh ti mimiti Roanoke, malahan ogé nunjukkeun yén pulas taun ayeuna nyaéta yén sadayana leres-leres pilem VHS.

Ayeuna dina usum kasalapan na, 1984 dimimitian kaluar salaku buang ka slashers dasawarsa neon, kalayan henteu salah, tapi dua pembunuh nyumput penasihat kemah ngalangkungan leuweung di tempat kemah anu lawas anu parantos dijadwalkeun dibuka deui ka murangkalih énjingna.

Sakumaha anu diarepkeun ku jinis boilerplates, konselor dicandak hiji-hiji dina sababaraha cara, masing-masing ngagaduhan getih anu mungkin.

Fans parantos dibagi sabab sakumaha kalolobaanana produksi Murphy, hal-hal henteu saolah-olah katingalina sareng janten teu jelas saha anu leres-leres pembunuh, ngajantenkeun séri kana sagala rupa arah.

Kalayan kasingkatna, pemirsa nguping waleran ngan ukur kedah ngantosan sababaraha minggu deui.

Dina ngabandingkeun,  Rajapati House kagungan 12 episode, Suaka kagungan 13 episode, Coven kagungan 13 episode, Freakshow kagungan 13 episode, hotel kagungan 12 episode, Roanoke kagungan 10 episode, Kultus kagungan 11 episode, jeung Apocalypse kagungan 10 episode.

Sanaos sababaraha pamaén utama anu teu aya di musim ieu: Kathy Bates, Sarah Paulson, Lady Gaga, éta méré kasempetan batur pikeun bersinar di tempatna. Catetan khusus kedahna ka Gus Kenworthy sareng Pose urang Angelica Ross.

American Horor Story ditayangkan dinten Kemis jam 10 wengi dina FOX. Klik di dieu leuwih wincik. 

Translate »