Connect with kami

wartos

10 Karakter Anu Henteu Pantes Pupus Dina Pilem 'Jumaah kaping 13'

dimuat

on

10 Karakter anu henteu pantes maot dina dinten Jumaah franchise ka-13

Salami 12 pilem, aya langkung ti 181 maotna anu kajantenan dina Jumaah nu 13th franchise.

Urang sadayana ngagaduhan karakter karesep urang, sababaraha anu parantos cicing sareng sababaraha anu parantos maot. 10 karakter ieu mangrupikeun karesep pribadi kuring ti Jumaah nu 13th waralaba anu kuring yakin henteu pantes pikeun maot maotna dina waktosna ti Jason Jasonor atanapi indungna Ny Voorhees.

SPOILERS DEUI:

Hitchhiker- Jumaah ka 13th: Bab Pamungkas

Tukangeun Pamandangan: Pupusna Hitchhikers Dina 'Bab Pamungkas'

Jumaah kaping 13: Bab Pamungkas - Gambar Paramount

Di handap nyaéta saha kuring resep nelepon Banana Girl (Bonnie Hellman). Sanaos karakter na henteu nyarios sakaligus, kuring ngan resep karakter ieu. Anjeunna ngan ukur hitchhiker hippy-dippy kalayan tanda 'Peace & Love' na sareng 'Fuck You' dina tonggong éta. Sadaya karakter anu dicobaan lakukeun ngan ukur tuang cau na, henteu nyababkeun saha waé, sareng di dieu datang Jason nyodorkeun péso kana tonggong tikoro. Tapi kuring pikir éta anu anjeun kéngingkeun hiking caket Crystal Lake.

Tandaan- Jumaah tanggal 13th Part II

13 Fakta Pikaresep Ngeunaan 'Jumaah Ka-13 Bagian 2!' - Njijikeun Getih

Jumaah ka-13 Bagian II

Hiji-hijina lalaki anu aya dina daptar, tapi sakali anjeun ningali tanda (Tom McBride) gulung ka layar dina korsi roda na, anjeun ngan ukur terang yén anjeunna goner. Jalma miskin ieu henteu pernah ngalaman kasempetan. Kaluar ti jalma-jalma dina waralaba, Mark saéstuna jalma anu pantes, dipikacinta, sanés anjing tanduk lengkep, sareng nuju "latihan," tapi kami henteu yakin kana naon anu leres. Aya kanyataan yén anjeunna sareng Vickie (Lauren-Marie Mekarwangi) éta rék hubungan séks, anu mangrupakeun no-no ageung di Crystal Lake. Tapi anjeunna dina korsi roda, naon cilaka anu leres-leres tiasa dilakukeun anjeunna?

Annie- Jumaah ka 13th (1980)

Jumaah kaping 13 1980 - Naraka Pribadi Kuring sorangan

Jumaah kaping 13 (1980)

Oh, amis sareng polos Annie (Robbie Morgan), anjeun ngan ukur hoyong masak pikeun barudak di Camp Crystal Lake. Anjeunna pasti henteu pantes maot kusabab anjeunna leres-leres mikanyaah murangkalih sareng ngurus murangkalih, anu anjeun pikirkeun Ny Voorhees (Betsy Palmer) bakal ngahargaan. Annie éta ngan karakter anu dipikacinta, sareng mojang goréng henteu ngagaduhan kasempetan pikeun ngajantenkeun kémping nalika anjeunna tiwas sateuacan dugi ka Camp Crystal Lake.

Maddy- Jumaah ka 13th Bagéan VII: Getih Anyar

Jumaah ka-13 Bagian 7 - Poto Jason Voorhees (28855482) - Fanpop | Jason voorhees, Jumaah kaping 13, Jason

Jumaah ka-13 Bagian VII: Getih Anyar

Urang sadayana parantos aya, anu hoyong diperhatoskeun ku naksir urang. Dina Getih Anyar, éta Maddy (Diana Barrows), saha waé anu hoyong diperhatoskeun ku Eddie (Jeff Bennett). Anjeunna bahkan masihan dirina sakedik "touch-up," janten seueur urang tiasa hubungan sareng Maddy dina waktos éta.

Maddy henteu pantes maot sabab anjeunna ngan ukur hiji-hijina anu kaluar tina jalanna sareng marahmay ka Tina (Lar Park Lincoln), anjeunna ngan ukur hoyong diaku sareng janten mojang anu séhat. Maddy teu tuah nalika cinta jeung nalika sumping salamet a Jumaah nu 13th pilem.

Lizbeth-Jumaah 13th Bagéan VI: Jason Hirup

Jumaah ka-13 Bagian VI: Jason Lives (1986) - Pitunjuk Film 80 urang

Jumaah ka-13 Bagian VI: Jason Hirup

 

 

Sanaos Lizbeth (Nancy McLoughlin) maot mimiti, sareng ngan dina hiji adegan singget, anjeunna masih salah sahiji karakter karesep kuring dina waralaba. Anjeunna si Randy (Jamie Kennedy) karakter tina Jason Hirup. Pupusna sumping nalika anjeunna sareng kabogoh Darren (Tony Goldwyn) tungtungna di persimpangan Jason.

Lizbeth parantos ningali pilem horor anu cekap pikeun terang saha anu nganggo topéng henteu pernah marahmay. Sapertos seueur urang anjeunna ngan hoyong kaluar ti luar sana. Lizbeth palinter, tapi éta Darren anu ngabunuh anjeunna; anjeunna hoyong naék ngalawan Jason. Resep leres? Saha anu ngalakukeun éta?

Anjeun kedah bogoh ka Lizbeth sanaos nalika anjeunna nyobian nyobian ply Jason nganggo kas sareng kartu AMEX na supados henteu maéhan anjeunna. Ieu nyalira ngajantenkeun kuring ngarepkeun Lizbeth hirup.

Ibu Jarvis: Jumaah tanggal 13th: Bab Pamungkas

Ny Jarvis (Joan Freeman)

Ibu Jarvis (Joan Freeman) –Laporan Koronér

Ieu maéhan dina franchise yén kuring henteu kantos ngartos, utamina ku Jason ngagaduhan masalah "mommy". Naha maéhan Bu Jarvis (Joan Freeman)? Anjeunna manis, Pasrahkeun ka Beaver jenis indung. Henteu aya ancaman anu nyata pikeun Jason.

Ibu Jarvis bahkan mirip pisan sareng indungna nyalira, Ny Voorhees; pelindung barudakna, ngabina, paduli. Salawasna ngarasa anéh yén Jason tungtungna ngabunuh anjeunna nalika henteu aya alesan anu leres pikeun maéhan anjeunna salian ti nambihan jumlah awak.

Paula: Jumaah tanggal 13th Bagéan VI: Jason Hirup

 

Kaluar tina sagala maéhan di Jason Hirup, Paula urang (Kerry Nonnan) teu pantes. Anjeunna nyalukan sagala rupa anu 'Jumaah Final'mojang kedah gaduh. Sutradara Tom McLoughlin, bahkan nyasabkeun anjeun pikeun yakin yén Paula nyaéta mojang pamungkas.

Dina pilem éta, Paula haneut, karismatik, jinis budak awéwé gigireunna; bari ogé diandelkeun sabab anjeunna mangrupikeun hiji-hijina pembimbing anu ngariksa murangkalih. Paula mangrupikeun jinis budak awéwé anu dipikaterang salamet dina pilem horor tapi, dina hal ieu, anjeunna diretas ku Jason.

Paula ogé sadulur pikeun awéwé séjén dina daptar ieu, Lizbeth, sareng sanaos Megan (Jennifer Cooke) ngadamel mojang akhir anu pikasieuneun, Paula bakalan tiasa ngadamel saurang ogé anjeunna ngingetan kombinasi Alice (Adrienne King) sareng Ginny (Amy Steel).

Alice: Jumaah ka 13th Part II

https://www.fridaythe13thfranchise.com/2020/10/see-shot-of-alices-part-2-extended.html

Jumaah ka-13 Bagian II

Nyarios ngeunaan Alice, anjeunna mangrupikeun hiji-hijina anu salamet ti anu sateuacanna Jumaah nu 13th pilem pikeun ditelasan dina sekuel. Anu leres-leres henteu pantes, utamina saatos Alice ngalangkungan dina bagian hiji. Alice mangrupikeun jalma anu nyanghareupan Bu Voorhees, sareng ngaleupaskeun sirahna. Alice ngabuktikeun yén anjeunna tiasa nyepeng nyalira sareng Alice pastina pantes kaluar gelut, sanés kumaha anjeunna, kalayan és dina sirahna.

Pikirkeun deui, Alice mangrupikeun hiji-hijina 'finalBudak awéwé dina pilem horor pikeun bener-bener maéhan tukang maéhan. Janten, éta karaos siga tamparan pikeun pameget anu ngakar pikeun Alice dina aslina kanggo anjeunna ngan maot dina 20 menit munggaran Part II.

Vera: Jumaah ka 13th Bagéan III

Pupusna Tumbak Penuh Vera Dina Bagéan 3

Jumaah ka-13 Bagian III

Saha anu teu bogoh ka Vera (Catherine Parks)?

Teu aya salahna ka Chris (Dana Kimmell), tapi kuring yakin Vera bakal ngajantenkeun langkung saé 'akhir' mojang awéwé anjeunna santun, tangguh, mandiri, sareng teu nganggo-henteuna salah sahiji jinis budak awéwé. Aya deui ka Vera tibatan ngan ukur tangguh sareng kuat, anjeunna ngagaduhan haté anu paduli, antukna malah datang pikeun miara Shelly (Larry Zerner) -ngan sapertos babaturan.

Kasempetan pasti lasut dina franchise teu gaduh Hispanik nyandak Helm salaku Jumaah nu 13th mojang akhir.

Jenna: Jumaah tanggal 13th (2009)

Danielle Panabaker

Danielle Panabaker - Jumaah kaping 13 (2009)

Kaluar tina sadayana maotna di Jumaah nu 13th franchise, Jenna's (Danielle Panabaker) maot, dina reboot taun 2009, masih ngambek kuring. Jenna ngagaduhan sipat salami jaman baheula Jumaah budak awéwé; kuat, pinter, sumberdaya, amis; dasarna, sadaya budak awéwé final tadi dibungkus jadi hiji.

Kami nuju percanten yén Jenna mangrupikeun gadis pamungkas urang sabab seuseueurna pilem nuturkeun anjeunna sareng Clay (Jared Padalecki) milarian adi na anu leungit Whitney (Amanda righetti). Jenna ogé kedah nungkulan kabogoh douche na Trey, ngahianat anjeunna ku bobo sareng babaturanana. Jenna pastina pantes salamet, utamina saatos ditipu.

Jenna henteu tiasa ditolak henteu pantes maot pisan sabab anjeunna caket pisan kabur. Upami Clay éta purun, anjeunna bakal ngantep budak awéwé kabur heula, sareng meureun Jenna bakal salamet. Sabalikna, anjeunna ngagaduhan parang dina haténa.

Kalayan ieu janten reboot, éta mangrupikeun kasempetan pikeun waralaba pikeun ngamimitian anu seger sareng duanana Jenna sareng Whitney salamet, sabab urang henteu kantos gaduh dua awéwé pikeun hirup Jumaah nu 13th pilem babarengan sateuacan.

Ayeuna anjeun terang karakter karesep kuring.

Abdi hoyong terang, saha sababaraha karakter karesep anjeun anu henteu pantes nasib aranjeunna ku Jason atanapi indung pembunuhan na?

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Klik pikeun mairan

Anjeun kedah asup pikeun masangkeun koméntar Lebet

Leave a Reply

Movies

'The Strangers: Bab 1' Muka Ngalangkungan 'Prey at Night'

dimuat

on

Malah ku ulasan biasa na The Strangers: Bab 1 geus sieun nepi cukup pembunuhan di box office, sahingga film horor pangbadagna dibuka dina 2024 jadi jauh. Pembeli karcis ngaléos $ 11.8 juta domestically pikeun Thriller invasi imah leuwih sabtu minggu teh, surpassing pilem panungtungan dina séri Strangers: Prey at Peuting (2018) nu nyeepkeun ampir $ 10.5 juta kana bubuka na.

Taun dimimitian kaluar promisingly kalawan fans antisipasi pilem studio badag kayaning Wengi Ngojay, Imajinasi, sarta Tarot dina batu tulis. Tapi éta murag datar duanana kritis tur komersil, casting a pall leuwih box office, sanajan Peuting ngojay urang bubuka ampir sarua jeung The Strangers bab 1.

Teu dugi Maret yén hal dimimitian pikeun ngaronjatkeun kritis jeung sékrési tina Suci beresih lajeng dina April, Omen Kahiji. Masih, ulasan anu saé tiasa narik salah sahiji film éta kana klub sabtu minggu pambukaan $ 10 juta.

Nanging, anjeunna parantos janten taun streamer pikeun pilem horor, kalayan seueur genre asli anu dileupaskeun dina jasa langganan anu mayar sapertos. Shudder. Pamirsa sigana ngahargaan kana genah cicing di bumi pikeun lalajo Ahir Peuting Jeung Iblis, Kaserang, jeung upcoming Di Alam Lodaya. Malah hit breakout taun ieu Abigail hasil pindah ti bioskop ka imah digital ngan tilu minggu sanggeus release téater na.

Kalayan satengah taun, masih aya seueur pilem horor anu nuju jalan. Pikeun sababaraha ngaran, aya Suku panjang, Cuckoo, MaXXXine, jeung senteng masih dimuat dina kamar pikeun 2024.

The Strangers: Bab 1, sakumaha judulna nunjukkeun, nyaeta kahiji di sutradara Renny Harlin urang trilogi dina jagat raya ieu. Naha atanapi henteu dua sésana bakal nguntungkeun dina sabtu minggu pambukaan najan ulasan tepid tetep ditingali.

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Continue Reading

redaksi

Dugaan urut Anggota Staf Museum Haunted Tattles on Zak Bagans

dimuat

on

zak bagans haunted museum ihorror

Zak Bagans geus meunang bum rap lately berkat sababaraha urut na Petualangan Hantu teammates. Tapi anjeunna ogé nuju dipanggang ku salah sahiji na disangka tilas Museum Angker pagawé di Las Vegas

Anggota tim semu nyandak kana reddit dina AMA (Ask Me Anything), ngondang palanggan pikeun naroskeun aranjeunna ngeunaan padamelan na kalebet detil juicy ngeunaan bos anu kasohor. Ieu ngakibatkeun windfall tina queries nu datang jeung sababaraha waleran héran. 

Bagans mangrupikeun salah sahiji anu munggaran nyandak kamampuan moro hantu na kana televisi nyiptakeun acara realitas anu suksés anu nampilkeun sababaraha tempat anu paling angker di dunya. Ditambah sareng penampilanna anu saé, histrionik réaktif sareng karesep pikeun ngawangun tegangan Petualangan Hantu janten fenomena budaya pop. 

Sapanjang perjalananna, Bagans mimiti ngumpulkeun barang-barang anu dilaknat cukup pikeun ngeusian imah vintage di Nevada anu ahirna anjeunna didamel deui. jeung ngaranna Museum Haunted. Sémah tiasa nganjang kempelan na pikeun fee a tur diarahkeun ngaliwatan loba kamar na ku pituduh wisata.

Saluran YouTube The SneezingMonyet nampilkeun utas AMA Reddit dina saluranna kalayan pembaruan anu bakal diturutan.

Kusabab urut pagawe teu bisa, atawa moal, diverifikasi, cukup disebutkeun yen euweuh wangsit dina sawala lengthy kudu dianggap kanyataan. Ieu tiasa janten mantan karyawan anu teu puas sareng teu aya anu langkung saé tibatan ngobrol ngeunaan ikon televisi anu parantos nampilkeun acara na dina hawa salami 16 taun. Atawa, sababaraha eta bisa jadi bener.

Tapi éta pikeun anjeun mutuskeun.

Monyét Bersin

Monyét Bersin

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Continue Reading

Movies

Stephen King 'The Monkey' Sells to Neon, James Wan Co-Producing

dimuat

on

Lumayan wae sapotong tulisan ti Stephen King geus asak pikeun adaptasi pilem. Anu saterusna nyaéta carita pondok taun 1980 anu dimuat dina antologi taun 1985 Awak Rorongkong, husus Monyét. warta nu peupeus ku Bates waktos nyebutkeun Neon meunang perang Panawaran sarta film bakal dirilis dina 2025.

Distributor indit gaga nyoba ngamankeun hak jeung Neon nu meunangna dilaporkeun mayar tujuh inohong pikeun pilem horor.

Numutkeun Deadline: "Dina Monyét, Nalika sadulur kembar Hal sarta Bill manggihan kaulinan monyét heubeul bapana di loteng, runtuyan maot pikareueuseun mimiti lumangsung di sabudeureun éta. Dulur-dulur mutuskeun pikeun ngalungkeun monyét sareng teraskeun kahirupanna, teras-terasan salami mangtaun-taun. Tapi nalika maotna anu misterius dimimitian deui, sadulur-sadulur kedah ngahijikeun deui pikeun milari jalan pikeun ngancurkeun monyét pikeun hadé sateuacan nyandak nyawa sadayana anu caket sareng aranjeunna. Theo James muterkeun si kembar dina taun engké. [Christian] Convery maénkeun kembar ngora. ”

Pilem diarahkeun ku Osgood (Oz) Perkins anu proyek buzz-mabok ayeuna, Suku panjang dileupaskeun dina Juli 12.

Pilem ieu ogé dibintanginya, Tatiana Maslany (Manéhna–Hulk: Pangacara di Hukum), Elijah Wood (Lord Of The Cingcin), Colin O'Brien (wonka), Rohan Campbell (The Hardy Boys) jeung Sarah Levy (Schitt's Creek).

James Wan jeung Michael Clear urang banner Robot atom gaduh kiridit produksi.

Dina 2023 film pondok diarahkeun ku Spencer Sherry ieu diadaptasi tina raja carita. Éta pilem ayeuna nuju touring pasar festival pilem tapi anjeun tiasa ningali trailer di handap.

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Continue Reading