imah Berita Hiburan Pikasediheun 30 Pilem Horror Pangalusna Streaming Ayeuna

30 Pilem Horror Pangalusna Streaming Ayeuna

by Asher Luberto
19,670 pintonan

Ladenan streaming dieusian ku pilem aksi sareng komédi Adam Sandler, tapi sacara praktis dipinuhan ku film horor. Meureun éta jumlah judul hébat; meureun éta jumlah fans horor? Barina ogé, éta ampir teu mungkin keur milih ti rébuan pilihan.

Tapi éta naon urang di dieu pikeun. Nalika urang ngaraosan leuweung poék tina dalapan jasa streaming–Netflix, Hulu, HBO Max, jsb…– urang kaluar kalayan kantong julukan anu saé, momen ikonik, sareng penjahat klasik. Teuleum sareng waspada: ieu sanés pikeun suri jantung.

The Evil Dead (HBO Max):

Sakapeung, anjeun ngan ukur hoyong ningali saurang lalaki nyandak sakumpulan monster. The Evil Dead ngakuan éta. Aranjeunna ditched plot pikeun monster mash kalawan leuwih getih, luncat-scares, sarta perkosa tangkal ti sagala sintreuk genre séjén pikeun titimangsa. Meureun maranéhna bisa geus dipigawé tanpa perkosa tangkal, tapi camerawork DIY ti Sam Raimi tetep salah sahiji feats paling impressive of Sinématografi di bioskop modern.

28 Dinten Salajengna (HBO Max):

Upami anjeun henteu hoyong nonton pilem ngeunaan wabah, kami kéngingkeun. Kitu cenah, 28 Days Later mangrupikeun pilem anu biadab, pikasieuneun anu pinuh ku kasieunan sareng momen anu teu diinget. Saé pisan Robert Kirkman nyarioskeun éta salaku inspirasi pikeun The Walking Dead.

Ngaleungitkeun (Pangutamana +):

Film horor pangbadagna 2018 nyaéta Annihilation. Bari tétéla jadi leuwih sci-fi ti horor, masih miboga sababaraha scares. Perjalanan anu diilhami Tarkovksy kana zona–gelembung fluoresensi tempat sato tumuwuh kembang sareng prajurit bosen–mangrupikeun pikiran-bangsat anu anjeun moal lami-lami hilap.

Imah (HBO Max):

Ngomongkeun pikiran-fucks, House mangrupikeun hal anu paling caket sareng asam di pasar. Hoyong ningali pianos jahat, ucing sihir, sareng cau ngobrol tanpa turunna psychedelics? Budak lalaki, naha urang gaduh pilem pikeun anjeun. Fitur debut Nobuhiko Obayashi sapertos campuran antara Scooby-Do sareng The Magical Mystery Tour, Suspiria sareng Salvador Dali. Anjeun kedah ningali éta pikeun percanten.

Cingcin (Hulu):

The Ring ogé lalampahan pikiran tapi dina cara béda. Éta pilem Jepang kalayan premis anu keren sareng tungtung anu gélo. Adegan dimana hiji awéwé crawls kaluar tina sumur jeung kana TV téh sagampil kacang sakumaha nanaon di House atanapi Annihilation. Meureun malah leuwih…

Narcissus Hideung (Saluran Kriteria):

Hideung Narcissus nyaéta fitur kalima ti The Archers. Éta sanés anu pangsaéna ku cara naon waé, tapi teras deui, aranjeunna ngadamel sababaraha pilem anu pangsaéna sepanjang waktos. Kumaha naon anu tiasa di luhur The Red Shoes atanapi A Canterbury Tale? Kitu saurna, aranjeunna nyiptakeun pilem Evil Nun sareng klasik 1947 ieu, nyiksikan atmosfir Technicolor anu bakal masihan inspirasi Benedetta sareng The Nun.

Imahna (Netflix):

Usaha horor panganyarna Netflix asup kana alam gaib. Ieu ngalibatkeun hiji imah nu haunted jeung sababaraha nu trapped, babarengan jeung palajaran ngeunaan kumaha éta kawas imigran di Inggris. Imah angker pikasieuneun, tapi pindah ka tempat anu teu aya anu katingalina anjeun tiasa langkung pikasieuneun.

Invasi tina Awak Snatchers (Tubi):

Henteu, sanés versi Donald Sutherland. Sutherland masih murangkalih dina waktos ieu. Aslina Invasion of the Body Snatchers mangrupikeun klasik Amérika ti Don Siegal, saurang juru film anu langkung saé tibatan Phillip Kaufman. Versi na tina dongeng alien-disguised-as-humans mangrupakeun métafora pikeun komunisme jeung evils nu nyumput dina tetempoan polos, sahingga sagala beuki pikasieuneun nalika "jalma pod" mimiti muncul out of nowhere.

The Shining (HBO Max):

Urang kedah nyandak sababaraha Kubrick di dieu. The Shining mangrupikeun hiji-hijina "film horor" na, tapi sadaya filmna gaduh unsur horor: geng perkosa (A Clockwork Orange), saurang lalaki anu runtuh (Barry Lyndon), spésiés anu ngaleungit (2001: A Space Odyssey) . Kubrick mangrupikeun maestro teror anu rendah, anu henteu pernah katingali langkung jelas tibatan dina koridor anu disandi warna tina The Shining. Jack Nicholson muterkeun bapana kalawan kampak pikeun grind. Saatos sabulan di Hotel Overlook, anjeunna mimiti kaleungitan pikiran sareng ngudag kulawargana sapertos sabungkus beurit. Redrum lumangsung.

Crawl (Hulu):

Éta buaya raksasa! Naon bisa jadi leuwih senang ti éta? Abdi bakal ngantosan…

Panon Tanpa Beungeut (Saluran Kriteria):

Anjeun panginten henteu acan kantos ngupingkeun éta, tapi Panon Tanpa Beungeut mangrupikeun salah sahiji pilem anu paling berpengaruh anu kantos dilakukeun. Pilem ieu ngailhaman The Skin I Live In, ogé sutradara sapertos Guillermo del Toro. Ieu nuturkeun ahli bedah plastik anu maéhan mahasiswa ku kituna anjeunna tiasa mesek raray sareng nempelkeun ka putrina, anu kulitna ruksak dina kacilakaan mobil. Gambarna surem, skor puitis, sareng endingna masihan harti anyar pikeun "nyalametkeun wajah."

Jandéla Tukang (Saluran Kritéria):

Éta carita anu parantos dicaritakeun sajuta kali. Aya anu ningali kana jandela tatangga. Lajeng, rajapati lumangsung, sarta aranjeunna nelepon babaturan pikeun nalungtik. Disturbia sareng The Woman in the Window dumasar kana premis anu sami. Hiji-hijina hal anu penting nyaéta versi Hitchcock dimana saurang lalaki sadar yén awéwé leungit.

Lebaran (Roku):

Lebaran kahiji éta top-kiyeu jeung bener robah game. Teras, urang ngagaduhan sababaraha sekuel anu…hadé. Panginten jahat henteu pikasieuneun nalika anjeun terang yén Srikandi bakal salamet, sareng salamet, sareng salamet, sareng salamet. Kuring mimiti nganggap Lauri Strode mangrupikeun anu abadi, sanés Michael Meyers. Anywho, aslina John Carpenter urang boga patok nyata jeung tegangan nyata. Kaméra ngalayang, skor kecapi, tembakan pambuka, Gadis Pamungkas… malah 11 sekuel henteu tiasa ngaleungitkeun novelty magnum opus Carpenter.

Ieu Nuturkeun (Netflix):

Naha éta pilem ngeunaan STD, atanapi éta iklan pikeun kondom? Abdi henteu tiasa mikir pilem anu sanés ngeunaan pentingna ngagem panyalindungan, anu hartosna debut sutradara David Robert Mitchell aya dina kelas sorangan. Ieu nuturkeun hiji awéwé anu haunted ku sétan anu dikirimkeun ka dirina ngaliwatan sex. Naha anjeunna bakal ngaliwat? Atawa bakal manehna tetep ngajalankeun? Jawabanana henteu pernah jelas.

Pan's Labyrinth (Netflix):

Guillermo del Toro aya di payuneun Dark Fantasy, sareng anjeunna ngiringan mainstream sareng Pan's Labyrinth. Bagian tina kaahlianna nyaéta ngahijikeun kreativitas sareng kanyataan. Carita awéwé di dunya sanés sigana henteu realistis, tapi dumasar kana horor Perang Sipil Spanyol, nyiksa budak, sareng ngalalaworakeun. Malah dina pilem anu ngagaduhan monster anu disebut "Pale Man," monster nyata nyaéta manusa.

The Invisible Man (HBO Max):

Anjeun panginten anjeun gaduh masalah kabogoh… Cecilia ngagaduhan kabogoh anu teu katingali sareng hoyong ngajebak anjeunna di agam. Manehna nyoba ngajalankeun, tapi ngan anjeunna bisa nyumputkeun.

The Omen (Hulu):

Henteu unggal pilem sareng budak jahat tiasa dianggo, tapi anu kieu. Damien mangrupikeun jinis murangkalih anu anjeun moal kantos ngijinkeun dimana waé caket putra anjeun, atanapi anjeun nyalira. Aya alesan anjeunna gaduh panganten anyar unggal

bulan, sarta éta lain alatan gaji goréng. Cukup pikeun nyarios jalma-jalma leungit, pamakaman dilaksanakeun sareng maot ngabagéakeun sémah di panto sapertos tikar wilujeng sumping.

Poltergeist (HBO Max):

Urang terang Steven Spielberg salaku sutradara, tapi anjeunna leres-leres janten produser ogé. Anjeunna ngahasilkeun sababaraha pilem pangsaéna dina taun 1980-an, sareng sidikna aya dina carita jurig anu beurat-efek ieu. Nalika budak awéwé mimiti ngobrol sareng sét televisina, hal-hal anu anéh mimiti kajadian. Moal lami deui, anjeunna diculik ku kakuatan jahat. Sateuacan anjeun tiasa nyarios "telepon ka bumi," anjeunna nyobian ngahubungi kolotna ti dunya sanés.

Suspiria (Tubi):

Henteu aya patalina sareng Suspiria Luca Guadagnino, Suspiria ieu ngeunaan rumaja anu asup ka akademi tari anu dijalankeun ku tukang sihir. Dina sababaraha waktos, anjeunna kedah milarian covenna sareng ngeureunkeun aranjeunna maéhan langkung seueur penari. Untung… Akademi mangrupikeun maze anu teu aya tandinganna tina arsitéktur Gothic, panto anu kajebak, sareng cai mancur getih layung. Skor Goblin ngarobih unggal tangga janten tangga ka naraka.

The Wicker Man (Amazon Prime, premium):

Éta pilem horor. Ieu komedi. Ieu carita rahayat. Ieu travelog. The Wicker Man mangrupikeun hal-hal éta sareng seueur deui. Saurang pulisi datang ka hiji pulo pikeun nalungtik leungiteun budak awéwé umur 12 taun, anu diklaim ku warga lokal henteu terang nanaon. Hal datang ka sirah nalika ritual maranéhanana (kutub menari?) Mimitian sigana beuki loba satanic, ngarah ka hiji tungtung anjeun moal ningali datang, sarta moal geura-giru poho.

Mercusuar (Amazon Prime):

Éta sintreuk horor? Tangtu éta! Kuring henteu terang naha seueur fans genre anu gampang pisan pikeun ngaleungitkeun potongan kamar hideung-bodas ieu nalika langkung seueur tegangan dina pigura tunggal tibatan kalolobaan pilem dina waktos jalanna.

Night of the Living Dead (Saluran Kriteria):

Night of the Living Dead bisa jadi teu nimukeun pilem zombie, atawa gerakan DIY, kawas kitu loba jalma sigana pikir. Tapi éta nyandak horor kaluar tina alam kastil sareng bayangan sareng kana cahaya modern. Diréktur George Romero nyebutkeun yén lolobana naon ngajadikeun debutna jadi husus-kaméra leungeun-diayakeun, lampu alam-éta ngan produk tina anggaran low pembuatan film. Leres, leres. Ngan genius anu tiasa narik naon anu dilakukeun ku Romero di dieu.

Les Diaboliques (Saluran Kriteria):

M. Night Shyamalan kedah nonton Les Diaboliques sahenteuna 20 kali sateuacan ngadamel The Sixth Sense. Pilem ieu nuturkeun lintasan anu sami: saatos Nicole ngalelepkeun salakina dina bak mandi, anjeunna ngalungkeun awakna dina balong. Lajeng manehna mimiti ningali salakina sabudeureun kota. Naha anjeunna hirup? Atawa manehna ningali jalma maot? Hmmm, kuring heran?

Carrie (Ngageter):

Carrie ayeuna ngalirkeun dina Shudder, janten sacara alami, urang kedah ngalebetkeun éta. Ieu peran kahiji Sissy Spacek, sarta manehna teu bisa geus hadé. Henteu unggal dinten anjeun tiasa ningali batur anu berbakat dina gambar anu diarahkeun kalayan saé ieu.

Midsommar (Amazon Prime):

Ari Aster sakali ngajelaskeun Midsommar salaku The Wizard of Oz dina suung, anu asup akal. Jalan bata konéng mangrupikeun ubar naraka di Midsommar. Aya kavling gambar menyimpang, kelir trippy, sarta pikiran mangled dina jalan ka festival Swedia ieu. Kami henteu di Kansas deui, éta pasti.

Katurunan (Hulu, premium):

Katurunan ogé diarahkeun ku Ari Aster. Sareng sapertos Midsommar, éta museur kana awéwé anu nyobian tetep hubunganana babarengan. Toni Collette maénkeun Annie, artis anu kaleungitan indungna sareng sieun kaleungitan salakina ogé. Manehna nyieun miniatur imah nya nu geura-giru leuwih ti miniatur; aranjeunna nubuat ngeunaan naon anu bakal datang. Upami anjeun teu acan ningali debut knockout ieu, naon anu anjeun tunggu?

Eraserhead (Saluran Kriteria):

Abdi bogoh sagalana ngeunaan Eraserhead. Nu matak hébat, atmosfir eerie, konsep cemerlang. Carita dumasar kana kalahiran putri David Lynch, sanaos orok éta langkung caket kana botol cai tibatan manusa. Henteu sadayana bakal aya dina panjang gelombangna, tapi kuring pasti.

Vampyr (Saluran Kriteria):

Aya deui pilem vampir kaluar aya ti Starbucks Coffees, tapi Vampyr teu kasampak kawas salah sahiji aranjeunna. Éta langkung impian tibatan pilem, langkung wanda tibatan rajapati. Éta sadayana Blade henteu: sepi, meditatif sareng nyegerkeun tulang.

Jaws (Amazon Prime):

Jaws mangrupikeun hal anu pangsaéna anu kantos dilakukeun ku Spielberg, eureun. Sapertos urang resep ET Indiana Jones sareng Jurassic Park, teu aya anu langkung ageung pikeun nyéépkeun sabtu minggu di Amity sareng Robert Shaw, Roy Schnieder, Richard Dreyfuss, sareng hiu raksasa.

The Conjuring (Netflix):

Pikeun anu terakhir ieu, kami hoyong masihan anjeun hal anu tiasa dinikmati ku sadayana. The Conjuring mangrupikeun jinis pilem anu pikaresepeun pikeun peminat horor sareng peminat Marvel, anu milarian thrill, sareng ucing-ucingan. Kumaha bae throwback ieu favorit diantara sakabeh demografi. Malah katresna rumaja pikir The Conjuring téh, kawas, sagemblengna cool.